Sverresborg senior klare for regional 3. divisjon!!!

Lørdag 22. oktober blir en merkedag i Sverresborg fotball`s historie. Aldri tidligere har klubbens seniorlag kvalifisert seg for spill på høyere nivå. Neste år spiller guttene fra Sverresborg i den nye Regionale 3. divisjon, som vil bestå av 84 lag som fordeler seg på 6 avdelinger av 14 lag.

Opprykket ble klart lørdag, da seniorlaget gjorde sin del av jobben med å slå Heimdal 7-0 på hjemmebane. Samtidig som vi fikk hjelp av den suverene serievinneren Eidsvold/Turn, som slo opprykksrival Trygg/Lade 3-1 nede på Myrer stadion i Eidsvold.

Det var en tykk eim av spenning på hele Havsteinbanen lørdags formiddag, men den energien ble utløst i pur glede da resultatet fra Eisvold tikket inn.

All ære til hele klubben som har levert en solid sesong i år.!! Fra barnefotball og helt opp til senior- nivå. Og til vår supportergruppe Allez Les Verts, som trofast har støttet laget gjennom hele sesongen.

Vi går et spennede 2017 i møte, og bruker den positive energien opprykket gir, til fortsatt å tenke utvikling av hele produktet Sverresborg fotball som klubb.

På bilde ser dere blide og hyggelige gutter fra seniorlaget, som markerer opprykket på sedvanligvis Sverresborgvis med; Snitter og Georgine- kake fra Bristol konditori til kaffen.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.