Endring på kamper fremover

Under fanen Terminliste ligger nå alle kampene frem til jul listet opp. Det er kanskje noen som allerede har vært inne og sett der, men dere må inn og se på nytt. Det er nemlig gjort noen endringer. I tillegg har jeg etter beste evne forsøkt å oppdatere lagene til førstkommende helgs kamper hvor det har kommet en god del avbud.

Det er kamper hver eneste helg frem til jul og i 2016 er det også kamper omtrent hver helg. Da vi meldte opp 3 lag i serien, var det for å sikre at det ble mye kamptrening for jentene siden vi er så mange som 28 jenter. Vi innser nå at det kanskje var vel ambisiøst – både for jentene og for oss trenerne som må stille på 54 kamper totalt i løpet av sesongen. Vi har derfor valgt å trekke ett av lagene i serien. Hvilket av lagene det blir, vet vi ikke ennå. Vi kommer tilbake med informasjon om dette når trekkingen er gjennomført. Dessverre koster dette kr 3.000,-, men det får så være. Vi er redd det skal bli for mye for både familiene og trenerne, så da må vi bare akseptere kostnaden.

Må noen endre kamp, ber vi om at dere er ute i god tid. Det er ikke særlig bra at mange melder avbud få dager før oppsatte kamper.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2023 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.