Viktig beskjed: Lisens må betales for 2003-kullet fra 1. januar

Alle jentene må betale håndballisens fra og med 1. januar fra og med det året de fyller 13 år. En slik lisens er et krav for å kunne spille håndballkamper og lisensen har også en forsikringsdekning for spillere som evt blir skadet ifm trening og kamp.

Det dere må gjøre er å opprette bruker på Min Idrett https://minidrett.nif.no. Når dette er gjort må dere sende en e-post til leder for SIF Håndball, Grete Lianes (glianes@hotmail.com) og oppgi navn og fødselsdato på spilleren. Da legge hun inn et lisenskrav og dere får da en e-post med betalingsdetaljer. Hvis dere allerede har registrert spilleren på Min Idrett skal dere ha fått en e-post med lisenskrav.

Man kan velge mellom Lise og Lise+. Forskjellen er at Lise+ har en større forsikringsdekning. Det er valgfritt hva dere velger, men jeg vil anbefale Lise+. Da er dere dekket bedre dersom en skade skulle oppstå. Det er ikke stor forskjell i pris (100,-).

Les mer her:

https://www.handball.no/regioner/region-midt-norge/system/nyheter-midt-og-nord/lisens-spiller-fodt-2003/

Alle må ha lisens for å spille kamper og jeg ber dere derfor iverksette dette snarest. De som ikke har lisens, kan ikke spille kamp. Vi risikerer bot dersom det foretas stikkprøver på kampene våre.

For Nationaljentene gjelder det samme, men da må dere varsle National-styret om at de må opprette lisenskrav på de spillerne det gjelder. Torstein kan sikkert bistå.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.