Klart for to dager med Easy Basket i Munkvollhallen

I helga blir det full fart i Munkvollhallen når Hoops arrangerer sin årlige Easy Basket-turnering for spillere født 2005 og yngre. Vi stiller med to lag i U13 på lørdag og ett lag i U12 på søndag.

Lagene på lørdag (U13) er som følger:

Sverresborg Hoops G05/06 – 1

Hallgrim
Håvard
Henrik
Fredrik
Sindre
Berk
Linus

Sverresborg Hoops G05/06 – 2:

Benjamin
Edward
Runar
Oliver
Jesper
Damien
Haakon

Oppmøte senest en halv time før første kamp!

 

Lag på søndag (U12):

Bendik
Runar
Jesper
Gard
Oliver
Martin
Damien
Haakon
Teodor

Oppmøte senest en halv time før første kamp!

 

Kioskdugnad

 

Lørdag: I U13 er det kamper fra 13.30 til 17.30, så har vi fått ansvaret for to 2 økter i kiosken, fra 13.30 til 16.00, og 16.00 til 18.30. I tillegg må vi sørge for 5 bakster, dvs gjerne 2 påsmurt/pizzasnurrer e.l. og 3 kaker. Det er vaffelrøre på huset, slik at man kan steke opp vaffel ved behov. Siste vakta må også rydde, både i hallen og på kjøkkenet. Men husk at bord og slikt bare kan stå, i og med at vi skal ha kiosk søndag også.

Søndag: U12 har kamper fra 10 til 16. Denne dagen har vi ansvaret for kioskøkta fra 14.30 til 16.30, og skal i tillegg stille med 4 bakster (samt delta i opprydding). Det holder som regel at folk tar med baksten når de kommer til hallen.

Planen er å kjøpe inn pølse og brød, potetgull, smoothie, frukt og saft i tillegg + at vi har vaffelrøre og syltetøy og kaffe.
Det blir sørget for vekslepenger + at vi har en I-zettle, så man kan betale med kort + at vi har Hoops Kiosken på Vipps også.
På bakgrunn av påmeldte spillere denne helgen har vi satt opp vedlagte vaktplan. Dersom dere blir forhindret fra å stille på oppsatte tid/aktivitet er det svært viktig at dere bytter innbyrdes, eller tar ansvar for å finne en erstatter. Vær vennlig å gi beskjed til meg på sms dersom dere bytter vakter (tlf. 905 50 187).
Vi ser frem til en spennende og aktiv baskethelg i Munkvollhallen
Mvh, sosialkontaktene Helga og Camilla

 

 

 

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.