Full fart på Kick-Off i helga

50 av våre yngste spillere deltok i Sverresborg Hoops sitt store kick-off-arrangement i Åsveihallen i helga. To jentegrupper og to guttegrupper trente 2-4 økter hver over tre dager. Ballbehandling, skudd, kondisjon og litt styrke sto på programmet. Innimellom øktene ble det også tid for lek, filmtitting, spising og å bli bedre kjent med hverandre. 

Takk til alle trenere, ledere og foreldre som satte av helga for å skape et vellykket arrangement for de yngste basketspillere våre.

Les mer

Lagt til av

Nå braker det løs

I helgen skal 50 av våre yngre spillere inn i Åsveihallen for å «sparke» igang sesongen 2021-22.

Endelig er det tid for å få ivrige basketspillende barn inn i hallen for å forberede oss til det vi håper blir en nærmere normal sesong. Fire lag (2 jente- og 2 guttelag) har 2-4 treninger i løpet av fredag, lørdag og søndag. I tillegg til gode treningsøkter skal vi kose oss med mat og sosialt samvær.

Les mer

Lagt til av

Treningstid uke 33 og 34

Sesongens faste treningstider for Sverresborg Hoops starter når vi får full tilgang til idrettshallene i Trondheim uke 35 (fra 30. august).

De to neste ukene starter vi med treninger for alle treningsgruppene våre etter følgende plan:

Velkommen til trening til gamle og nye spillere!

Les mer

Lagt til av

Vi søker jente-trenere

Sverresborg Hoops Basket er på utkikk etter kvinnelige trenere til våre fantastiske yngre jentelag.

Vi søker etter 2-3 damer som er interessert i å trene jenter i alderen 7-14 år ca 2 ganger i uka. Klubben sørger for trenerkurs for de som trenger/ønsker det. Jentelagene spiller i lokale serier, Easybasket og Jenteserien. 
Vi ønsker et trenerteam som kan samarbeide og hjelpe hverandre. Klubben har fokus på trenerutvilking og å ta vare på trenerne generelt.

Les mer

Lagt til av

Vellykket Summer Camp

Sverresborg har denne uken arrangert Summer Camp i Munkvollhallen for 51 guttespillere født mellom 2005 og 2012.

Spillerne har vært delt inn i tre treningsgrupper og blitt ledet gjennom 7-9 treninger i tillegg til skuddkonkurranse og 3mot3 turnering siste dag. I tillegg til treninger har spillerne også blitt servert sunn og fersk lunsj hver dag mellom treningene. Totalt er det spist 92 kg med frukt og grønt på fire dager!

Treningene har blitt ledet av flere dyktige trenere med Sigurd og Ron i spissen sammen Brage,

Les mer

Lagt til av