Treningstider i vinterferien

Her er treningstider for Hoops kommende uke. De fleste hallene er stengt på grunn av vinterferie i tillegg til at det arrangeres studentleker i de fleste hallene i Trondheim fra torsdag.

Noen lag har bestemt seg for å kjøre treninger – andre tar ferie. Men uansett har alle muligheten til å trene mandag – onsdag da vi kjører åpen hall. Vi håper både unge og eldre spillere benytter seg av denne halltiden!

Oversikten finner dere her:

Les mer

Lagt til av

Topp U10-turnering på Lade forrige helg

Forrige helg var det U10-turnering for første gang på lenge i regionen vår, i forbindelse med Ranheim Basket sin Easy Basket. 

Vi i Hoops hadde hele fire lag i aksjon; Hoops Jenter 09-12, Hoops Gutter 09-11 og Birralee 1 og Birralee 2.

Det var topp stemning i hallen og veldig god innsats fra alle, noe bildene fra Hugo de la Plaza viser.

Det gror godt blant de yngre lagene,

Les mer

Lagt til av

Rullestolbasket

Ikke alle vet at Sverresborg Hoops deltar i en rullestolserie, men vi stiller faktisk med to lag!

Årets første rullestolkamp ble spilt i går av J00-02. Med stor iver og godt humør ble jentene knust av Trondheim Basketballklubb sine fantastiske spillere. Våre spillere har liten trening i spill i rullestol – men gikk løs på oppgaven med stor interesse og vilje. Noen nye regler er det å lære seg også, men det går ganske raskt å justere seg.

Les mer

Lagt til av

Sterk innsats av J03-04 i to toppoppgjør i Region Øst-serien

I helga har Hoops Jenter 03-04 vært å spilt sin tredje serierunde i J16 i Oslo. Det var en gjeng spente jenter som dro avgårde klar for å møte nr. 1 og 3 i serien. 

Første kamp var på lørdag mot Bærumslaget EB85, et jevnt godt lag med mange kvaliteter og god trener. Det ble en slitekamp, men Hoops-jentene greide å ro i land en seier, 62-41 til slutt. Dessverre fikk vi et overtråkk på en av jentene tidlig i kampen. 

Les mer

Lagt til av

Stor delegasjon fra Hoops på landslagssamlinger og Den Store Trenerhelga

Hele 12 av Hoops sine trenere deltok på NBBF’s Den Store Trenerhelga i Oppsal Arena i helga. Vi stilte faktisk med den største troppen av alle klubbene! Her har de fått faglig påfyll på alle nivåer, fra Easy Basket til BLNO. 

Ekstra moro var det at Hoopsjentene Hedda Finnøy, Rachel Appiah og Olivia Samanns var på landslagssamling for U18 samtidig og var med å demonstrere de praktiske øvelsene. Vi er veldig stolte av å fostret slike dyktige basket-jenter!

Les mer

Lagt til av