Endelig Easy Basket-turnering igjen

Etter et langt opphold på grunn av smittevernsituasjonen var det endelig klart for basketkamper for de yngste spillerne i Trondheim igjen. I helgen arrangerte Sverresborg Hoops U10- og U12-turnering i Munkvollhallen.

Vi fikk plass til åtte lag i U10 og åtte lag i U12. Klubber som var representert denne gangen var Ranheim, Singsaker, Tiller, Sørsia og arrangørklubben Sverresborg. Alle lag fikk spille to kamper hver og innsatsen var på topp fra første stund.

Les mer

Lagt til av

Endring i treningstider fra 15. mars

Da er endelig Thora Storm VGS åpen igjen noe som fører til en litt mer normal treningshverdag igjen. I tillegg gjør vi noen små endringer på grunn av at noen av våre yngste lag har hatt en positiv økning i løpet av vinteren.

Mandagene i Husebyhallen vil variere litt for G06, G05 og G04 da denne tiden vil kunne bli brukt til å avvikle seriekamper. Førstkommende mandag er det f.eks en G17 kamp kl 19.

Les mer

Lagt til av

Årsmøte onsdag 17. mars kl 18 på Microsoft Teams

Til alle medlemmer i Sverresborg Hoops Basket

Det er klart for årsmøte i Hoops onsdag 17. mars. I år som i fjor vil den bli avholdt digitalt på Microsoft Teems.

Les mer på Årsmøtet-siden.

Vi håper mange deltar for å være med å bestemme klubbens aktiviteter fremover.

Les mer

Lagt til av

Invitasjon til Easy Basket 20. mars

Sverresborg Hoops arrangerer basketturnering for de yngste i Munkvollhallen lørdag 20. mars.

Denne gangen blir det Easy Basket i klassene U10 og U12. Klubbene melder seg på i TurneringsAdmin innen 14. mars.

Arrangementet vil bli arrangert under gjeldende smittevernsregler. Det betyr bl.a at publikum ikke er tillatt denne gangen.

Velkommen til en herlig basketlørdag!

Les mer

Lagt til av

Endelig i gang med seriekamper igjen

Etter et langt opphold i seriespillet har endelig myndighetene åpnet for innendørs kampaktivitet for barn og unge. G04 startet allerede i helga da de slo Singsaker i seriekamp i Husebyhallen på søndag.

Foreløpig er det kun lov å spille kamper uten å krysse kommunegrensene. Så kamper mot Stjørdal, Steinkjer og Møre-lagene må vente. Det er heller ikke åpnet for seniorkamper ennå.

Kampoppsett for helgens kamper:

Les mer

Lagt til av