afs

Opplev verden på hjemmebane – bli vertsfamilie for en basketballentusiast!

AFS er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole.

I august kommer 135 utvekslingselever fra alle verdenshjørner til Norge for å bo et år i en norsk familie og gå på videregående skole her hos oss.

Flere av elevene som kommer hit driver med basketball i sine hjemland.

AFS vil gjerne finne vertsfamilier som deler denne interessen og gleden over å være aktive i det lokale basketball-miljøet.

Les mer

Lagt til av
Nordisk mesterskap 2016

Fire Sverresborgspillere til Nordisk mesterskap 2016

Uttakene for U16 og U18 landslagene til Nordisk mesterskap i Finland er nå klart. Hele fire Sverresborgspillere har gjort seg fortjent til en plass i troppen og skal dermed representere Norge i Nordisk som i år blir arrangert i Kisakallio utenfor Helsinki i Finland.

For U18 guttene er det Christian Tøfte som er tatt ut. Dette blir tredje gang han deltar i Nordisk. Han er født i 1999 og er dermed underårig på Norges U18 lag.

Les mer

Lagt til av
U15 copenhagen hedda

Seier for Hedda og U15-landslaget i Copenhagen Invitationals siste kamp

Deltagelsen i Copenhagen Invitational skal forberede de kommende U16-lagene på neste års deltagelse i Nordisk Mesterskap og EM.

Turneringen som arrangeres av Værløse Basketballklubb holder et høyt nivå med deltagere fra store deler av Europa, og innslag fra blant annet Afrika og Asia.

I år var Hedda Finnøy fra Sverresborg Hoops tatt ut til å være en del av landslagstroppen som skulle prøve seg i turneringen. Dette er første gang ei jente fra Sverresborg får muligheten til å spille landslagskamp og det viser at også jenteutviklingen i klubben er på rett vei.

Les mer

Lagt til av
Liepajaheader

Restplasser til treningssamling i Liepaja

Om noen flere spillere eller foreldre/søsken ønsker å legge en fin trenings-/ferieuke til Liepaja i starten av august har dere nå muligheten. Vi har noen restplasser til årets treningssamling 5.-12. august. Førstemann til mølla!

Ta kontakt på e-post steinarbjorke@gmail.com eller på telefon/sms til 91337538.

Aller siste frist: onsdag 22.juni 2016

Les mer

Lagt til av
Vennskapsturnering 2016

Vennskapsturnering i Åsveihallen 10. – 12. juni

I helga arrangerer G2001/2002-laget til Hoops og Ranheim turnering i Åsveihallen. Alle Trondheimslagene unntatt Byåsen stiller lag i tillegg til gjestene fra Tromsø Storm. Hoops stiller med to kampklare lag.

Totalt skal det spilles 21 kamper, arrangeres skills-treninger, skytekonkurranser og sosiale tiltak. Hovedfokuset vårt denne gangen er det sosiale. Det blir café hele helgen, pizza på fredag og grilling på lørdag.

Turneringen arrangeres etter et spørsmål fra Tromsø Storm i vinter. De ønsket seg motstandere –

Les mer

Lagt til av