Juniorguttene gleder seg til Scania Cup 2019

Tradisjonen tro arrangerer Södertälje Basketbollklubb (SBBK) den prestisjefulle turneringen Scania Cup i påsken. Turneringen arrangeres for jente- og guttelag fra U12 til U19 – og regnes som et Nordisk Mesterskap for klubblag. 

Scania Cup er en invitasjonsturnering der de beste lagene i de nordiske landene deltar. I de fleste klassene blir det arrangert egne kvalifiseringsturneringer – og våre juniorgutter ble kvalifisert med å bli nummer to i turneringen i Munkvollhallen i høst. Andre norske lag som deltar i klassen er Sandvika og Kongsberg.

Les mer

Lagt til av

Velkommen til Åpen hall i påsken

Vi har fått litt treningstid i Åsveihallen i påskeuka – og arrangerer Åpen hall – der alle Hoops-spillere kan komme å trene og møte andre spillere i klubben.

Mandag 1800-2000 Liten bane (Stor siste 30 min)
Tirsdag 1800-2000 Stor bane
Onsdag 1800-2000 Liten bane (Stor siste 30 min)

G19 har trening mandag og onsdag i forberedelse til den viktige Scania Cup-turneringen som starter på langfredag.

Les mer

Lagt til av

Easter Basketball Challenge 2019

Denne helgen er det stor aktivitet i Husebyhallen og Rosenborghallen under Nidaros Jets Baskets turnering Easter Basket Challenge.

Turneringen er for jente- og guttelag U14 til U19 og har sitt utspring i et samarbeid Sverresborg Hoops har hatt med Östersund Basket gjennom flere år. I år har Nidaros Jets tatt over stafettpinnen for arrangementet – med hjelp fra flere av breddeklubbene i Trondheim. 

Vi i Hoops stiller med seks lag.

Les mer

Lagt til av

Seriesesongen er avsluttet

Vi markerte i går kveld at seriespillet er over for denne sesongen med vår tradisjonelle sesongavslutning på Sverresborg ungdomsskole. En flott tradisjon der spillere, trenere, tillitsvalgte, foreldre, besteforeldre og søsken møtes for å feire seg selv. Bortimot 250 personer fikk vi plass til i aulaen på skolen.

Over 100 spillere fikk sine medaljer for innsatsen i år, og trenere og tillitsmannsapparat ble gjort stas på. Leder i Hoops, Mathias Aarskog oppsummerte årets sesong,

Les mer

Lagt til av

Velkommen til årets sesongavslutning

Sverresborg Hoops markerer at årets seriesesong er ferdig med vår tradisjonelle sesongavslutning i aulaen på Sverresborg skole

onsdag 10. april kl. 18 -20.

Alle spillere i Hoops er velkommen med foreldre, søsken og besteforeldre. 

Det blir premieutdeling, pølser og brus, kaffe og kaker, loddsalg med mer. 

Velkommen!

Les mer

Lagt til av