Mange Hoops-lag på cup i helga

Vi har nå gått inn i den delen av sesongen der lagene har tilbud om reisecuper. I Sverresborg Hoops har vi en lang tradisjon for å delta i Ammerud Open i Oslo. Dette er en fin breddecup for de yngste lagene våre – til og med U14-klassen.

Vi stiller i år med en stor tropp, med deltakelse med seks lag. G07-08 stiller tre lag, de skal delta både i U11 og U12. G06 stiller i U13 og G05 i U14-klassen.

Les mer

Lagt til av

Fire Hoops-spillere på landslagssamlinger

De to neste helgene samles spillerne på de fire U16- og U18-landslagene som skal til nordisk mesterskap i Finland og B-EM i sommer og U24-laget som skal representere Norge i Universiaden i Napoli.

Hele tre jenter fra vårt gode juniorlag på jentesiden er i U18-troppen. Hedda Finnøy, Rachel Appiah og Olivia Samanns. Fantastisk moro for jentene og coachene deres Keith Downing og Guro Samanns som har jobbet godt og systematisk i mange år med disse jentene.

Les mer

Lagt til av

Hele 13 Hoops-spillere uttatt til Nasjonal Talentcamp

Helgen 7. – 10. juni arrangeres Nasjonal Talentcamp (NTC) i Tønsberg. 20 baskettalenter fra Region Midt er uttatt til samlingen etter å ha deltatt på regionlagssamlinger i løpet av sesongen. Av disse kommer hele 13 fra Sverresborg Hoops.

Vi ønsker alle en utbytterik treningssamling.

​Følgende Hoops-spillere er uttatt:

J04
Inga Eilertsen Amdal
Marthe Eide
Lana Lacken
Maja Osmundsvåg

J05
Hannah Nøstvik Evensen
Astrid Berge Mjølhus
Julia Osmundsvåg (06)
Fiona Utne

G04
Mats Bergsjordet
Jo Mathias Ramberg
Tobias Øvermo

G05
Jonas Rosmo Grytvik
Hallgrim Resheim

Les mer

Lagt til av

8. plass for jentene i U16NM

Sverresborg Hoops J16 spilte i helgen norgesmesterskap i Bergen og endte på 8. plass. Forhåpningene var nok noe høyere men det var uansett nyttig og interessant å måle seg mot de beste jentelagene i landet. Ingen tvil om at jentene er Trøndelags klart beste lag i sin klasse.

Bergenslagene Hop og Ytrebygda ble for sterke for våre jenter, og det ble to strake klare tap på åpningsdagen. Veiskillet var i gruppespillkampen mot Kjelsås som våre jenter har spilt jevnt med i flere år.

Les mer

Lagt til av

Treningstider uke 20 og 21

Som vanlig endres treningstidene litt i mai og juni – dette på grunn av at hallkapasisiteten er lavere disse månedene.

De neste to ukene ser treningstiden for de ulike lagene slik ut:

Det er lagene som skal til Ammerud Open og Lampe Challenge som prioriteres disse to ukene.

Les mer

Lagt til av