VinnerG13BærumOpen

Bærum Open siste dag

Eter en innholdsrik lørdag under årets Bærum Open var det på søndag klart for A-sluttspillene. Våre to gjenværende lag var i GU13-klassen og GU17-klassen.

Først ut var G04-guttene fra Tiller som spilte kvartfinale i Rykkinhallen mot Bøler kl. 10. Bøler-guttene hadde ikke sjanse mot vårt godt skolerte og organiserte lag. Klar seier til Hoops med 35 – 11. I semifinalen ventet en annen gruppevinner, Bygdøy Basket. Litt færre poeng i denne kampen –

Les mer

Lagt til av

Bærum Open første dag

Første dag ferdig under årets Bærum Open. G04- og G00-guttene gikk begge til kvartfinaler. G04 er allerede i gang G00 skal spille kl. 12.

J00-02 og G01-02 gikk til B-sluttspillet og fikk to ekstra kamper hver i går kveld. Jentene slo Hønefoss komfortabelt 46-12 i semifinalen og møtte Sandvika i finalen. Litt jevnere der, men de dro i gang en trygg seier også der til slutt, 33-20. Jubelen sto i taket!

G01-02 møtte Asker i semifinalen.

Les mer

Lagt til av
Bærum Open 2016

Bærum Open

På fredag reiser store deler av klubben til vår årlige tur til Bærum Open. En buss full av spillere, trenere, lagledere og foreldre er forhåpentlig spent på hva årets tur vil innebære både sportslig og sosialt.

Turneringen starter på fredag – men vi skal ikke spille kamper før lørdag. Kampprogrammet blir derfor relativt tett med gruppespill, A- og B-sluttspill på lørdag og søndag.

Vi har dessverre måtte trekke juniorlaget vårt, og stiller dermed i følgende klasser:

G13 (2004 Tiller): Spiller i gruppe med Oppsal 2,

Les mer

Lagt til av
afs

Opplev verden på hjemmebane – bli vertsfamilie for en basketballentusiast!

AFS er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole.

I august kommer 135 utvekslingselever fra alle verdenshjørner til Norge for å bo et år i en norsk familie og gå på videregående skole her hos oss.

Flere av elevene som kommer hit driver med basketball i sine hjemland.

AFS vil gjerne finne vertsfamilier som deler denne interessen og gleden over å være aktive i det lokale basketball-miljøet.

Les mer

Lagt til av