Velkommen til Easy Basket i Munkvollhallen

Lørdag 14. og søndag 15. mars blir det full fart med regionens yngste spillere.

Sverresborg Hoops har også i år gleden av å invitere til småbaskethelg for regionens yngste basketballspillere. Dette er sesongens siste småbaskethelg og vi satser på at alle klubber får med seg alle sine lag/spillere/foreldre og ledere til en flott baskethelg i Munkvollhallen.

Program (med forbehold):

Lørdag 14. mars kl. 11-14: U10 (gutter og jenter)
Lørdag 14.

Les mer

Lagt til av

Sju Hoops-spillere på regional landslagssamling

Denne helgen er det nye regionale landslagssamlinger for spillere i U16. Hele sju Hoops-spillere er uttatt på treningene i Bergen. På jentesiden stiller Marthe Eide, Lana Lacken og Maja Osmundsvåg fra vårt J04-05-lag. På guttesiden er G04-spillerne Andreas Bakken, Mats Bergsjordet, Jo Mathias Bjørnevog Ramberg og Tobias Øvermo uttatt. Alle flotte ambassadører for Sverresborg Hoops.

Vi ønsker alle lykke til med utbytterike treningssamlinger.

Les mer

Lagt til av

Basketglede under Easy Basket på Stjørdal i helga

Det har vært full fart på helgens basketturnering for de yngste lagene våre i Fjellhallen på Stjørdal. Sverresborg Hoops stilte med syv lag denne gangen og de leverte topp innsats og god basketball hele gjengen!

På lørdag stilte vårt yngste jentelag (J09-12) to lag og de fikk matchet seg mot hverandre og mot Utleira og Ranheim. En herlig gjeng jenter som ble coachet av Hedda og Olivia. Senere på dagen stilte G07-08 hele tre lag i U13-serien i tillegg stilte J06-08 lag sammen med Midtbyen.

Les mer

Lagt til av

Innkalling til årsmøte i Sverresborg Hoops Basket 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Sverresborg Hoops Basket.

Årsmøtet avholdes onsdag 18. mars kl. 18.00 på Havstein Klubbhus.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 19. februar til post@hoops.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på Sverresborg Hoops Basket sin hjemmeside www.hoops.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sverresborg Hoops Basket i minst én måned,

Les mer

Lagt til av

Sigurd Lorange er kåret til Årets spillertalent 2019

Hovedsponsor for basketlandslagene, Circle K, gir i samarbeid med NBBF ut et stipend til spillertalentet mellom 13 og 19 år som har utmerket seg spesielt under forrige sesong.

Av mange svært gode kandidater som var nominert falt beslutningen på Sverresborg Hoops-guarden Sigurd Lorange, som i dag spiller for Valparaiso University i USA. Sigurd har også har spilt i Nidaros Jets og Bergens-klubbene Frøya og Gimle i BLNO.

Juryens begrunnelse:

«Sigurd har et stort talent for basketball.

Les mer

Lagt til av