Nyheter i Hoops-shopen

I Hoops-shopen får du nå bestilt Hoops-basketsekk.

Sekkene har god plass til ball, sko, drikkeflaske med mer. Du har mulighet til bestille sekken med navn og/eller nummer (anbefales).

Leverandøren har antydet 4 -5 ukers levering. Vi kan derfor ikke garantere at de blir levert til jul – men vi kan håpe…

Basketballsekken bestilles her:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffyjIfKHgx520WCoEGesJ-l7WWdCUIXiTnTVMIXkz6XOuIWA/viewform

og betales i vår Vipps-butikk «Hoops Basket – Klubbkolleksjon» samtidig med bestillingen.

Les mer

Lagt til av

Fremtidens dommere

NBBF Region Midt arrangerte kamplederkurs i helgen med meget god deltakelse. Det er gode nyheter!

Hele 14 av Sverresborg Hoops 03/04-spillere deltok på kamplederkurset. Der fikk de grunnleggende opplæring i kampledelse og dømming av erfarne dommere i regionen – spesielt med vekt på dømming i de yngste årsklassene. Alle som deltok på kurset gikk rett over i praksis med dommeroppdrag under Easy Basket-turneringen i Rosenborghallen på lørdag og søndag.

Slik ser de altså ut –

Les mer

Lagt til av

Sesongens første Easy Basket-helg

Da er det endelig klart for sesongens første Easy Basket-turnering. Det hele vil foregå i Rosenborghallen på lørdag og søndag. Det betyr at våre yngste spillere får prøvd seg i kamper mot andre lag i regionen. Det betyr mange spente basket-rekrutter – der mange av dem spiller sine første kamper. Sverresborg Hoops stiller med hele syv lag – fordelt på U12- og U13-klassene. Vi ønsker alle sammen lykke til med det vi vil tro blir en morsom,

Les mer

Lagt til av

Persbråten vinner av Scania Cup-kval GU15

Det ble en meget vellykket kvalifiseringsturnering for Scania Cup i Munkvollhallen i helgen. Norges seks høyest rankede lag i G04 målte krefter for å prøve å kvalifisere seg til uoffisielt Nordisk Mesterskap – Scania Cup – i Södertälje i påsken. Det var virkelig moro å se så god basketball som vi fikk se i helgen. Vi gratulerer Persbråten med seieren. De gikk ubeseiret gjennom turneringen, og slo Kolbotn 66-54 i finalen. Vårt eget lag endte på en litt skuffende sjetteplass men er godt fornøyd med det sportslige utbyttet av disse kampene.

Les mer

Lagt til av

Norges beste G04 lag møtes i kvalifisering til Scania Cup

I Munkvollhallen denne helgen møtes de beste 04-lagene på guttesiden for å avgjøre hvem som for representere Norge i den prestisjefulle turneringen Scania Cup i Södertälje i påsken. Coach Frode Ramberg kjenner motstanderlagene godt og er spent på om Hoops G04 for andre gang klarer å kvalifisere seg til turneringen som regnes som uoffisielt Nordisk Mesterskap.

«Vi gleder oss veldig til å få besøk av Persbråten, Kolbotn, Hop, TNT (Tønsberg), og Oppsal. Fem av de beste norske G04-lagene basert på forrige sesongs resultater.

Les mer

Lagt til av