Treningstider uke 21 og 22 (22. mai – 31. mai)

Her er treningstider som gjelder for 22. mai – 31. mai. Merk dere at Junior Jenter og Junior Herrer bytter treningstid innbyrdes fra torsdag uke 21 til torsdag uke 22.

Tirsdag 29. mai blir siste treningsdag for Gutter EBC (G09/10/11) for denne sesongen. Vi ønsker denne gruppen en god sommer og vel møtt igjen til høsten.

Ved månedskiftet stenger Åsveihallen dørene for sommeren og fra andre uke i juni stenger også Munkvollhallen.

Les mer

Lagt til av

Treningstider uke 20

Da er det ny uke og nye treningstider. Denne uka faller torsdag bort pga. 17. mai. Thora Storm er igjen tilgjengelig for oss på tirsdager da de er ferdige med eksamen. Det er derfor endret noe på tidene i forhold til forrige uke slik at alle lag får trene på stor bane.

Les mer

Lagt til av

Bli med i folketoget på 17. mai

På torsdag er det 17. mai, og tradisjonen tro stiller Sverresborg Hoops i folketoget. Oppmøte kl. 13.00 utenfor Vestfronten på Nidarosdomen, se etter fanen til Sverresborg Idrettsforening.

Ta gjerne på klubbklær, og ta med basketball, triksing med ball i toget ser vi gjerne
Hipp hurra for 17. mai!

Les mer

Lagt til av

Imponerende innsats i Ammeud Open

Sverresborg Hoops stilte med hele seks lag i årets Ammerud Open i Oslo i helgen. En tradisjonsrik turnering for årsklassene opp til 14 år.

Kampene startet for vår del tidlig lørdag morgen – og ble ikke avsluttet før finalene i U14-klassene ble avgjort søndag kveld. Det er en meget fornøyd gjeng som starter på den lange hjemturen hjem i buss etter et utbytterik turnering for alle lag – og gull og sølv for de eldste lagene.

Les mer

Lagt til av

Seks lag klare for spill i Ammerud Open

I helga arrangeres Norges største basketturnering for spillere under 14 år, den tradisjonsrike Ammerud Open. Sverresborg Hoops stiller i år med en fyldig tropp og stiller lag i seks klasser. Lagene er nå på plass i Oslo og gleder seg til å spille kamper og ha det moro sammen. Troppen reiste med buss ned i går, og vi bor på Thon Hotel Linne.

Vi stiller følgende lag:

Gutter U10: G08 (Coach Åsmund)
Gutter U11: G07 (Coach Åsmund)
Gutter U12: G06 (Coach Thor Inge og Bo)
Gutter U14: G04 (Coach Frode og Thor Inge)
Jenter U13: J04 (Coach Mathias og Karianne)
Jenter U14: J05-06 (Coach Mathias og Karianne)

Kampoppsett og resultater finner dere her.

Les mer

Lagt til av