200 blide og svette baskettalenter!

I helgen har over 200 unge basketspillere boltret seg i Munkvollhallen under Sverresborg Hoops’ Easy Basket-arrangement. Dette var NBBF Region Midts siste Easy Basket denne sesongen.

Det startet på lørdag morgen med turnering for de yngste (U10). Etter en kort oppvarming ledet av Hoops’ dyktige trenere satte vi igang over 70 ivrige barn med kamper på tre baner. For en suveren innsats vi så! For noen er dette første møte med basketball, andre har fått prøve seg litt på skolen eller i klubb tidligere.

Les mer

Lagt til av

Velkommen til årsmøte i Hoops

Alle medlemmer er velkommen til årsmøte i Hoops. En fin anledning til å få med seg hvordan driften i klubben er og planer for neste år.

Tid: Tirsdag 19. mars kl. 18
Sted: Klubbhuset på Havstein

Les mer på Årsmøtet-siden.

Velkommen!

Les mer

Lagt til av

Velkommen til Easy Basket i Munkvollhallen 16. – 17. mars

 Sverresborg Hoops har også i år gleden av å invitere til småbaskethelg for regionens yngste basketballspillere. Dette er sesongens siste småbaskethelg og vi satser på at alle klubber får med seg alle sine lag/spillere/foreldre og ledere til en flott baskethelg i Munkvollhallen.

Les mer

Lagt til av

Treningstider i vinterferien

Her er treningstider for Hoops kommende uke. De fleste hallene er stengt på grunn av vinterferie i tillegg til at det arrangeres studentleker i de fleste hallene i Trondheim fra torsdag.

Noen lag har bestemt seg for å kjøre treninger – andre tar ferie. Men uansett har alle muligheten til å trene mandag – onsdag da vi kjører åpen hall. Vi håper både unge og eldre spillere benytter seg av denne halltiden!

Oversikten finner dere her:

Les mer

Lagt til av

Topp U10-turnering på Lade forrige helg

Forrige helg var det U10-turnering for første gang på lenge i regionen vår, i forbindelse med Ranheim Basket sin Easy Basket. 

Vi i Hoops hadde hele fire lag i aksjon; Hoops Jenter 09-12, Hoops Gutter 09-11 og Birralee 1 og Birralee 2.

Det var topp stemning i hallen og veldig god innsats fra alle, noe bildene fra Hugo de la Plaza viser.

Det gror godt blant de yngre lagene,

Les mer

Lagt til av