Nye treningstider i mai

Trondheim kommune innfører sommertreningstider fra og med 3. mai. I tillegg er Thora Storm VGS stengt for trening de to neste ukene. Det betyr endringer i treningstidene for alle lag i Hoops nå i mai.

Les mer

Lagt til av

Flott U13-turnering i Åsveihallen

Vi i Sverresborg Hoops tok på kort varsel på oss å arrangere Easy Basket-turnering i U13-klassen på søndag. Turneringen var spesielt viktig for de lagene som ikke spiler i seriespill. I tillegg til vårt eget jentelag var det flott å se at Midtbyen også stilte med et jentelag og at Ranheim stilte med to guttelag.

Mye basketglede å se i turneringen, det var tydelig at det var inspirerende for lagene å spille «ordentlige kamper»

Les mer

Lagt til av

Endelig Easy Basket-turnering igjen

Etter et langt opphold på grunn av smittevernsituasjonen var det endelig klart for basketkamper for de yngste spillerne i Trondheim igjen. I helgen arrangerte Sverresborg Hoops U10- og U12-turnering i Munkvollhallen.

Vi fikk plass til åtte lag i U10 og åtte lag i U12. Klubber som var representert denne gangen var Ranheim, Singsaker, Tiller, Sørsia og arrangørklubben Sverresborg. Alle lag fikk spille to kamper hver og innsatsen var på topp fra første stund.

Les mer

Lagt til av

Endring i treningstider fra 15. mars

Da er endelig Thora Storm VGS åpen igjen noe som fører til en litt mer normal treningshverdag igjen. I tillegg gjør vi noen små endringer på grunn av at noen av våre yngste lag har hatt en positiv økning i løpet av vinteren.

Mandagene i Husebyhallen vil variere litt for G06, G05 og G04 da denne tiden vil kunne bli brukt til å avvikle seriekamper. Førstkommende mandag er det f.eks en G17 kamp kl 19.

Les mer

Lagt til av

Årsmøte onsdag 17. mars kl 18 på Microsoft Teams

Til alle medlemmer i Sverresborg Hoops Basket

Det er klart for årsmøte i Hoops onsdag 17. mars. I år som i fjor vil den bli avholdt digitalt på Microsoft Teems.

Les mer på Årsmøtet-siden.

Vi håper mange deltar for å være med å bestemme klubbens aktiviteter fremover.

Les mer

Lagt til av