Stor delegasjon fra Hoops på landslagssamlinger og Den Store Trenerhelga

Hele 12 av Hoops sine trenere deltok på NBBF’s Den Store Trenerhelga i Oppsal Arena i helga. Vi stilte faktisk med den største troppen av alle klubbene! Her har de fått faglig påfyll på alle nivåer, fra Easy Basket til BLNO. 

Ekstra moro var det at Hoopsjentene Hedda Finnøy, Rachel Appiah og Olivia Samanns var på landslagssamling for U18 samtidig og var med å demonstrere de praktiske øvelsene. Vi er veldig stolte av å fostret slike dyktige basket-jenter!

Les mer

Lagt til av

Frode Ramberg – Årets Trenerentusiast!

Sverresborg Hoops’ dyktige trener for G04 og G03 ble i dag hedret med utmerkelsen «Årets Trenerentusiast» under Norges Basketballforbunds Store Trenerhelg i Oslo.

Juryen sier i sin begrunnelse:

Årets prisvinner startet med basket tidlig i tenårene på starten av 80-tallet. Han ble en svært habil spiller som etter hvert tok steget opp i A-stallen på elitelaget i 17-18 årsalderen og begynte i de samme årene å ta på seg treneroppgaver.

Les mer

Lagt til av

Godt Nytt År!

Godt Nytt År, alle sammen! Håper alle er klare for et nytt basketår med gode treninger, spennende kamper og mye moro.

Normale treninger starter onsdag 2. januar – hvis ikke lagene har varslet noe annet. Ellers er det mange kamper allerede nå til helgen, trenerkurs 2. helg i januar og ny Easy Basket helg den 3. helgen. Blant annet.

Husk også at Nidaros Jets spiller seriekamp i Husebyhallen på lørdag kl.

Les mer

Lagt til av

God jul – Treningsmuligheter i jula

Vi ønsker alle i Sverresborg Hoops en riktig god jul.

Det er ingen organiserte treninger i jula – men det er muligheter for å trene og møte andre Hoops-spillere i Åsveihallen i romjula.

Åpen hall i romjula
28. des 15:00-17:00 Åsveihallen
29. des 13:00-15:00 Åsveihallen
30. des 13:00-15:00 Åsveihallen
31. des 11:00-13:00 Åsveihallen

Treningstidene forutsetter at vi klarer å stille med hallvakter.

Les mer

Lagt til av

Juniorguttene klart for nytt NM – GU16-laget utslått

GU19

I helgens NM-kvalifisering på Ammerud i Oslo klarte Hoops juniorlag nok en gang å kvalifisere seg til NM-sluttspill. Som regjerende mestere var dette forventet av guttene, men likefullt en god prestasjon. Hoops endte til slutt på 5. plass i kvalifiseringen. Coach Vegard Tøfte summerer opp helgen slik:

«Vårt G19 lag har i helgen vært i Oslo og spilt kvalifisering til vårens U19NM. I Oslo kjempet 12 lag om åtte plasser til sluttspillet på Kongsberg.

Les mer

Lagt til av