Munkvollhallen stengt til 15. januar

Fra og med mandag 11. desember til 15. januar stenges Munkvollhallen på grunn av legging av nytt gulv. Dette får konsekvenser for alle lagene våre som trener der i disse ukene, og kampene som skulle gått der i den perioden er/vil bli flyttet.

Følg med på lagenes Facebook-sider for oppdatering på alternative treningstider. Kampene blir oppdatert i appen MinBasket.

Mot basketregionen og Sverresborg Hoops vilje legges det nå et kunststoffdekke i stedet for parkett.

Les mer

Lagt til av

Norges Basketballforbund søker sportssjef med søknadsfrist 30. november

Norges Basketballforbund søker sportsjef til en 100% stilling.

Vil du være en del av et utviklende og spennende arbeidsmiljø i Norges Basketballforbund er dette jobben for deg. NBBF holder til i flotte lokaler på Ullevål Stadion i Oslo hvor man jobber i et meget kompetent idrettsmiljø.

Sportsjefen i Norges Basketballforbund har ansvaret for alle sportslige forhold i forbundet herunder blant annet landslag, rekruttering, bredde, nasjonale serier og dommer- og trenerutvikling. Sportssjefen rapporterer til generalsekretær og organisasjonssjef.

Les mer

Lagt til av

Årets første Easy Basket-helg

Det blir en spennende helg for våre yngste basketspillere. På lørdag og søndag arrangerer Singsaker basket årets første Easy Basket-helg i Rosenborghallen. Easy Basket er NBBF’s kamptilbud for spillere opp til 13 år.

På lørdag morgen (kl. 9.30 – 12.30) er det Easy Basket Challenge (EBC) for alle spillere under 10 år. Man trenger ikke å tilhøre et lag eller trene basket for å være med her. Påmelding ved ankomst. Det bare å møte opp i Rosenborghallen.

Les mer

Lagt til av

Et fyrverkeri av en avslutning på Scania Cup-kvalifiseringen!

I siste kamp mellom Sverresborg og Kongsberg var tallene klare. Sverresborg hadde en tøff oppgave foran seg og måtte vinne med hele 18 poeng for å plassere Kongsberg bak seg på tabellen. Ullern var allerede sikret en topp 2-plassering til tross for tap 70-63 for Kongsberg tidligere på dagen. I en kamp Ullern manglet landslagsduoen Marcus Larsson og Ulrik Stranger-Johannessen.

Og Sverresborg startet forrykende! De spilte et godt forsvar mot Kongsbergs storscorere Mikal Gjerde og Tobias Rotegård og resten av laget og ledet 18-10 etter 1.

Les mer

Lagt til av