Årsmøte utsatt

Vi opplyser herved om at årsmøte, med påfølgende tillitsvalgtemøte, onsdag 18. mars er utsatt på ubestemt tid.

Vi nærmer oss også tid for sesongavslutning som vi også må utsette.

Vi ber alle medlemmer følge med på vår facebook- og hjemmeside hvor vi vil annonsere nytt tidspunkt for disse møtene når situasjonen ligger til rette for det.

Vi ber alle delta i dugnaden mot coronaviruset, holde god avstand til hverandre og foreta god håndhygiene.

Les mer

Lagt til av

Alle treninger i Hoops avlyses på ubestemt tid

Siste oppdatering i forbindelse med korona-viruset:

Styret har besluttet at alle treninger i Hoops avlyses med umiddelbar virkning fra og med i dag, torsdag 12. mars. I media ser vi at andre idretter gjør det samme. 

Nå stenges alle skoler og barnehager i hele landet. Munkvollhallen og Åsveihallen vil også holde stengt. Vi forventer at det bare er et tidsspørsmål før alle hallene stenges. Vi ønsker med dette å unngå å utsette våre medlemmer for unødvendig risiko.

Les mer

Lagt til av

Resten av sesongens kamper avlyses

NBBF har i dag besluttet å avlyse resten av kampene sesongen 2019/2020. Kampene avlyses med umiddelbar virkning.

Dette er en konklusjon som er tatt med bakgrunn i dagens uoversiktlige situasjon med smittefare av koronaviruset.  NBBF setter helsemessig sikkerhet foran gjennomføring av våre aktiviteter. I denne utfordrende situasjonen, ønsker vi ikke å påføre våre aktive med deres foresatte, samt klubber og regionene, for dilemmaet om å måtte gjennomføre kampaktivitet der hvor reiseaktivitet og nærkontakt må påregnes.

Les mer

Lagt til av

Velkommen til årsmøte i Hoops

Alle medlemmer er velkommen til årsmøte i Hoops. En fin anledning til å få med seg hvordan driften i klubben er og planer for neste år.

Tid: Onsdag 18. mars kl. 18
Sted: Klubbhuset på Havstein

Les mer på Årsmøtet-siden.

Velkommen!

Les mer

Lagt til av

Easy Basket arrangementet i Munkvollhallen er avlyst

Etter at Folkehelseinstituttet i dag endret sin anbefaling for arrangement har Sverresborg Hoops besluttet å avlyse helgens Easy Basket-arrangement. Vi ønsker å sette liv og helse først og ikke utsette barn og foreldre for unødvendig risiko.

Alle påmeldte lag er varslet.

Les mer

Lagt til av