Hedda klar for U16-EM!

En historisk dag for Sverresborg Hoops i dag! Vår dyktige spiller Hedda Finnøy er som første jente i klubben uttatt til å representere Norge i et EM. Det er også mange år siden en jente fra Region Midt er uttatt til EM-sluttspill. Vi gratulerer Hedda med uttaket og ønsker henne lykke til i turneringen.

U16-jentene innleder B-EM i Skopje mot Estland i dag, det eneste laget de slo i Nordisk mesterskap i juni.

Les mer

Lagt til av

Nidaros Jets basketskole 26. og 27. august

26. og 27. august er det igjen klart for basketskole med Jets. Fra kl 10:00-15:00 (registrering fra kl 10:00)

Programmet blir ledet av Nidaros Jets sine spillere der dere kommer til å møte gamle kjente fjes, men også flere nye spillere, noe som betyr at alle som kommer vil få mulighet til å lære basketball av noen av de beste spillerne i Norge.

Basketskolen passer for alle jenter og gutter i alderen 7 –

Les mer

Lagt til av

Treningstider 14. – 24. august

Ordinære treningstider for sesongen 2017/2018 starter i uke 35. Før den tid har vi fått følgende treningstider som er fordelt på våre ulike treningsgrupper.

NB: Følg med på informasjon på de ulike gruppenes Facebook-sider for detaljer. Det er ikke sikkert at alle gruppene bruker all treningstiden.

Les mer

Lagt til av

Årets treningsleir i Latvia er i gang

53 spente spillere/trenere/foreldre/søsken dro på mandag på Sverresborg Hoops’ tradisjonelle treningsleir i Liepaja sør i Latvia. Spillerne er delt inn i tre treningsgrupper som vil ha to treninger pr. dag i det fantastiske treningsanlegget Olimpiskais Centrs. Treningene ledes av klubbens egne trenere i tillegg til dyktige latviske trenere. Det er også planlagt treningskamper mot lokale lag og sosiale aktiviteter. Årets høydepunkt for mange av klubbens spillere!

 

Les mer

Lagt til av

Seier i EM for Christian og Sigurd

Vi gratulerer Christian Dischington Tøfte, Sigurd Lorange og alle de andre guttene i U18-landslaget med seier i EM – gruppe C – på Kypros. Vel verdt å studere pokalen, Christian!

Dette betyr opprykk til B-gruppa neste år – der vi også håper på å ha Hoops-spillere representert.

Les mer

Lagt til av