Treningstider i vinterferien

Det er litt begrenset treningstid i vinterferien, men alle lag som har ønsket treningstid har fått litt halltid denne uken.

Les mer

Lagt til av

Det åpnes for kamper igjen!

Regjeringen har i dag vedtatt at det åpnes for seriespill, cuper og andre kamper fra 23. februar.

Vedtaket gjelder for barn og unge under 20 år og foreløpig kun for lag innen samme kommune. Trondheim kommune har fulgt opp med samme vedtak. Det blir ingen kamper i helga, og siden det er vinterferie blir det neppe satt opp kamper før etter ferien. NBBF Region Midt vil så raskt det lar seg gjøre sette opp et nytt serieoppsett innenfor regelverket og publisere dette i MinBasket-appen.

Les mer

Lagt til av

Midlertidig endring i treningstider i februar

Hallen på Thora Storm VGS er blitt stengt på grunn av at ventilasjonsanlegget er ute av drift. Dette er tidligst i fikset 8. mars men det kan muligens ta lengre tid.

Dette medfører en den endringer i treningstidene for hele klubben. Vi har forsøkt og ikke endre på treningstidene til de yngste lagene i klubben samtidig som at de eldre lagene ikke mister mer enn én trening. 

I tillegg har vi en del halltid på fredager og søndager i Munkvollhallen som vi kan disponere når det nå ikke er kamper.

Les mer

Lagt til av

Åpent for treninger – men ikke seriekamper

Trondheim kommune åpnet idrettshallene igjen, og det betyr at alle treningsgruppene i Hoops kan starte med baskettreninger igjen. Det eneste unntaket er seniorlagene (1M og 2M) som fortsatt ikke får trene.

Smittevernreglene er fortsatt strenge:

  • Ingen møter på trening med sykdom eller symptomer på luftveissykdommer.
  • Trenere/lagledere har ansvar for å ha oversikt over hvem som deltar på hver trening at smittevernreglene følges.
  • Munnbind brukes på vei inn og ut av hall.

Les mer

Lagt til av

All I Want For Christmas Is….

Du finner mange julegavetips i Hoops-shopen.

Vi anbefaler alle spillere i Hoops å ha shootingshirt med navn på ryggen som oppvarmingstrøye på kampene, den er også fin til trening. Årets nyhet er en vendbar treningssinglet i grønt og hvitt. Den anbefales også alle spillere, og gjør spillsekvensene på treningene enklere og bedre.

Klikk her for å komme til Hoops-shopen

Enkelte klubbprodukter selges også hos Intersport Lefstad (Tidligere G-sport).

Les mer

Lagt til av