Velkommen til Easy Basket i Munkvollhallen

Sverresborg Hoops arrangerer Easy Basket I Munkvollhallen i februar. Lørdag 12. februar blir det kamper i U10 og U13-klassene mens U12 arrangeres søndag 13. februar.

Påmeldingsfrist: 2. februar
Påmelding skjer i Turneringssadmin

Veiledning:

Veiledning for påmelding finnes her: 

https://www.basket.no/regioner/region-midt/easy-basket-region-midt/

Les mer

Lagt til av

Uslåelige Hoops-gutter i U16-NM kvalifisering

I helgen arrangerte Sverresborg Hoops NBBF Region Midts kvalifisering til U16NM 2022 i Munkvollhallen. Fem lag var påmeldt turneringen i år – og det er mange år siden sist det har skjedd. Hjemmelaget Sverresborg Hoops var favoritt i turneringen og kjempet mot Molde, Sørsia, Steinkjer og Ranheim om to plasser i vårens sluttspill.

Allerede i første kamp på fredag skulle mye avgjøres da Sverresborg og Sørsia møttes. Kampen startet jevnt men etter en forrykende 2.

Les mer

Lagt til av

G04-05 klar for U19NM

Våre 04/05 gutter har i helgen kvalifisert seg til U19NM i april 2022. I nøkkelkampen fredag mot Ytrebygda ble det seier 73-61. Dermed trengte kun Frøya å slå Ytrebygda lørdags morgen for at både vi og Frøya skulle være klare for semifinaler søndag og dermed topp fire og billett til sluttspillet i Asker i april.

Kampen mot Ytrebygda bar preg av litt startvansker og var nok helgens dårligste prestasjon fra laget. Uansett en viktig seier og vi kunne dermed spille gruppefinale mot vertslaget Frøya som slo Ytrebygda.

Les mer

Lagt til av

Oppdatering smittevern

Trondheim kommune har utarbeidet en ny veileder for hvordan idretten, kulturlivet og fritidsaktivitene skal forholde seg til de nye koronareglene som gjelder i byen nå.

Les mer her: http://sverresborg-if.no/basketball/korona-oppdatering-i-hoops/

Les mer

Lagt til av

Endelig basketturnering igjen!

Det var stor basketglede i Bærum i helga da første turnering lang tid ble arrangert. I Norge har det ikke vært arrangert åpne turneringer siden Bærum Open i september 2019!  Så det var spente spillere, coacher og foreldre som fikk se kamper i hallene i Bærum, Oslo og Asker.

Vi i Hoops stilte med sju lag som alle fikk nyttig kamptrening mot sterk motstand fra hele landet. Laget som imponerte mest i år var G08.

Les mer

Lagt til av