Serieåpning i helga!

Denne helga «tyvstarter» seriespillet i Region Midt. I Hoops betyr det at våre tre lag i seniorseriene skal spille sesongens første seriekamper. Vi spiller fire kamper i Munkvollhallen, to på fredag og to på lørdag:

Fredag 21. september kl. 18:15 Hoops – NTNUI Nerds (1M)
Fredag 21. september kl. 20:00 Hoops – Utleira (2M)

Søndag 23. september kl. 17:15 Hoops – NTNUI Chickens (1K)
Søndag 23. september kl. 19:00Hoops –

Les mer

Lagt til av

Jevn og god innsats i Bærum Open 2018

Ingen finaleplasser i årets Bærum Open men alle seks Hoops-lagene har virkelig vært med å konkurrere i sine klasser i årets turnering og vist at vi har et jevnt godt nivå å det sportslige i klubben.

 

J05-06

Jentene stilte med sju spillere. De startet tidlig lørdag morgen og spilte tre kamper – og ble bedre for hver kamp. Dessverre ble to spillere skadet i siste kamp og da raknet det litt på slutten.

Les mer

Lagt til av

Klart for Bærum Open

Da har en stor tropp ivrige baskespillere i alderen 12-18 år satt seg i bussen med kursen mot Bærum og den tradisjonsrike førsesongsturneringen Bærum Open. Hoops stiller i år med hele seks lag i turneringen: G06, G05, G04, G00-02, J05-06 og J00-02.

Kampene starter for vår del på lørdag morgen og avsluttes søndag ettermiddag. Dette er en morsom og godt organisert turnering som gir tøff motstand for lagene våre – men det lærer vi av!

Les mer

Lagt til av

Sandvika ubeseiret i Scania Cup-kvalifiseringen – Sverresborg på sterk andreplass!

Vi gratulerer Sandvika BBK med seier i årets kvalifiseringsturnering i GU19-klassen for vårens Scania Cup som gikk av stabelen i Munkvollhallen i helgen.

Fem av Norges beste juniorlag var invitert til å delta i turneringen, der det sto om to plasser til den prestisjefulle Scania Cup i Södertälje. Kongsbergs 00-gutter vant turneringen i Sverige for to år siden og er av arrangøren innvilget en friplass – og deltok derfor ikke i kvalifiseringen denne helga.

Les mer

Lagt til av

Klart for Scania Cup-kvalifisering for GU19

Munkvollhallen er nå rigget og klar til helgens Scania Cup-kvalifisering i G19-klassen i Trondheim. Ti kamper med fem av landets beste juniorlag kjemper om to plasser i Scania Cup – uoffisielt Nordisk mesterskap for klubblag.

Alle kampene i helgen vil bli streamet på nettet. Du kan se kampene på Sverresborg Hoops’ YouTube-kanal.

Kampene starter på fredag kl. 18 med vertslaget Sverresborg Hoops mot Ullern kl. 18 og Sandvika mot Asker kl.

Les mer

Lagt til av