Åpen hall uke 26

Nå som skolenes sommerferie har startet har vi ikke faste treningstider. Hvis vi får innpass i en hall i sommer arrangerer vi åpen hall der alle spillere i Hoops kan komme å spille sammen eller trene på egenhånd.

Denne uka (uke 26) har vi litt tid i Husebyhallen:

Mandag 24. juni 16:00-18:00
Tirsdag 25. juni 18:00-20:00
Torsdag 27. juni 18:30-20:00

Les mer

Lagt til av

Strålende landslagsdebut i Copenhagen Invitational

To av våre dyktige U15-jenter, Marthe Eide og Maja Osmundsvåg, debuterer i norsk landslagsdrakt i helgens storturnering i Danmark. Og hvilken debut de har fått!

Turneringen startet på fredag med kamp mot England. Den vant de norske jentene komfortabelt 48-26. Senere ventet et nytt britisk landslag, Wales. Det endte med ny seier 46-33. Begge våre jenter har dessuten notert seg for sine første scoringer i turneringen. Gratulerer!

På lørdag fortsatte turneringen med kamp mot Sverige,

Les mer

Lagt til av

Topp aktivitetsdag på lørdag

Over 50 spente barn fra 5 – 9 år deltok i dag på årets aktivitetsdag for Sverresborg Idrettsforening. Arrangementet, som er en årlig tradisjon i juni, ble avviklet under strålende værmessige forhold på Åsveien skole/Åsveihallen.

Denne aktivitetsdagen arrangeres for å vise hva SIF har å tilby barna i nærområdet av treningstilbud. Alle klubbens fire avdelinger var representert. 

Allidretten hadde trukket ut i finværet og arrangerte en morsom bildeorienteringsløype. I tillegg var det muligheter til å prøve diverse turnøvelser inne i hallen.

Les mer

Lagt til av

Marthe, Maja og Jo Mathias uttatt til landslagssamling

Tre nye Hoopsere har fått muligheten til å kjempe om landslagsplass i U15-landslaget som skal delta i Copenhagen Invitational 21. – 23. juni i år. De er tatt ut etter innsatsen under Nasjonal Talentcamp i Tønsberg i helga der 170 baskettalenter fra hele landet deltok.

På jentesiden er Marthe Eide og Maja Osmundsvåg uttatt sammen med 15 andre jenter til treningssamling i Oslo neste helg. Etter den helgen blir 12 spillere uttatt til landslagsspill i København helgen etter.

Les mer

Lagt til av

Har du lyst til å prøve basketball?

Sverresborg Hoops basket ønsker seg flere jenter.

Klubben vår har per i dag ca. 40 aktive jenter – og vi ønsker oss MANGE flere. Derfor kjører vi GRATIS åpne treninger nå frem til sommerferien. 

Vi har lag i klassene:

J2000-2003
J2004-2005
J2006-2008

Treningene er på torsdager kl. 17:30 – 19:00 på Thora Storm VGS.

Velkommen!

Les mer

Lagt til av