Sigurd i Nordisk mesterskap U18

Sverresborg Hoops’ dyktige guard Sigurd Lorange er på plass i Kisakallio i Finland der Nordisk Mesterskap i basketball for juniorer arrangeres for tredje år på rad. Det er tredje året på rad Sigurd representerer Norge i Nordisk Mesterskap.

Første kamp er i kveld (torsdag 28. juni) kl. 19:30 mot Danmark. Senere skal de møte Finland, Estland, Estland og Sverige. Sigurd deltok i samme mesterskap i fjor også. U18-laget coaches av sportssjef i NBBF Brent Hackman og Arne Ingebrigtsen.

Les mer

Lagt til av

12 Hoops-spillere uttatt til talentcamp i august

Etter helgens uttakssamling i Husebyhallen for U14/U15-spillere, har NBBF Region Midt tatt ut følgende spillere til Nasjonal Talentcamp (NTC) i Oslo 24. – 26. august:

 

J05 – Coach Frode Ramberg

Hannah Evensen – Sverresborg Hoops

Fiona Haddow Utne – Sverresborg Hoops

Astrid Berge Mjølhus – Sverresborg Hoops

 

J04 – Coach Frode Ramberg

Maja Kristine Osmundsvåg – Sverresborg Hoops

Marthe Eide – 

Les mer

Lagt til av

Sommertrening uke 26

Vi har fått litt treningstid i Åsveihallen denne uken også. Da skoleferien er startet er det få lag som har ønsket organisert trening. Vi kjører derfor åpen hall 3 ganger neste uke så alle de som er hjemme og har lyst har mulighet til å trene. Skytemaskinen står også i Åsveihallen så muligheter til å bruke den.

For å kunne ha åpen hall trenger vi å stille med hallvakt.

Treningstider:
Mandag 25.

Les mer

Lagt til av

G04 klar for København

Copenhagen invitational er en invitasjonsturnering for klubb/regionslag/akademilag i U14, og landslag/regionslag i U15. Det er lag fra mange nasjoner, de vanlige nordiske og nordeuropeiske landene, men også lag fra eksempelvis USA, Kenya, Ungarn og Spania.

Trener for guttene, Frode Ramberg, rapporterer før avreise:

Turneringen tilrettelegger litt ekstra for det sportslige. Kampene går fulltid, og det er avsatt godt med tid til oppvarming på kurvene, det er trenerarrangementer inkludert foredrag med Danmarks herrelandslagscoach.

Les mer

Lagt til av