Topp aktivitetsdag på lørdag

Over 50 spente barn fra 5 – 9 år deltok i dag på årets aktivitetsdag for Sverresborg Idrettsforening. Arrangementet, som er en årlig tradisjon i juni, ble avviklet under strålende værmessige forhold på Åsveien skole/Åsveihallen.

Denne aktivitetsdagen arrangeres for å vise hva SIF har å tilby barna i nærområdet av treningstilbud. Alle klubbens fire avdelinger var representert. 

Allidretten hadde trukket ut i finværet og arrangerte en morsom bildeorienteringsløype. I tillegg var det muligheter til å prøve diverse turnøvelser inne i hallen.

Les mer

Lagt til av

Marthe, Maja og Jo Mathias uttatt til landslagssamling

Tre nye Hoopsere har fått muligheten til å kjempe om landslagsplass i U15-landslaget som skal delta i Copenhagen Invitational 21. – 23. juni i år. De er tatt ut etter innsatsen under Nasjonal Talentcamp i Tønsberg i helga der 170 baskettalenter fra hele landet deltok.

På jentesiden er Marthe Eide og Maja Osmundsvåg uttatt sammen med 15 andre jenter til treningssamling i Oslo neste helg. Etter den helgen blir 12 spillere uttatt til landslagsspill i København helgen etter.

Les mer

Lagt til av

Har du lyst til å prøve basketball?

Sverresborg Hoops basket ønsker seg flere jenter.

Klubben vår har per i dag ca. 40 aktive jenter – og vi ønsker oss MANGE flere. Derfor kjører vi GRATIS åpne treninger nå frem til sommerferien. 

Vi har lag i klassene:

J2000-2003
J2004-2005
J2006-2008

Treningene er på torsdager kl. 17:30 – 19:00 på Thora Storm VGS.

Velkommen!

Les mer

Lagt til av

Morsom og lærerik Lampe Challenge for G04

G04’s coach Ramberg oppsummerer årets deltakelse i Lampe Challenge i Stockholm: 

Vårt mål med å dra til Stockholm var å møte lag som spiller med høy intensitet og tempo på en helt annen måte enn det vi møter hjemme. Intensitet, tempo og mental tøffhet er de områdene vi har mye å hente på, og noe man får jobbet med i denne type eliteturneringer. Vi føler oss fullt på høyde med disse lagene både teknisk og taktisk.

Les mer

Lagt til av

Sterk Hoops-innsats i Ammerud Open

Årets Ammerud Open-turnering i Oslo ble som det pleier en flott opplevelse for klubbens U11-U14-lag. En tropp på 43 spillere, 5 trenere og rundt 20 foreldre og besteforeldre fra Hoops reiste ned på fredag. Et høydepunkt i sesongen og en morsom avslutning på kampsesongen. Sportslig ble det også en god turnering for Sverresborg Hoops i år mot gode lag stort sett fra Østlandsområdet, men også fra resten av landet.

G07-08
De som imponerte mest i år var G07-08.

Les mer

Lagt til av