Vennskapsturnering i påsken

Sverresborg Hoops fortsetter vårt samarbeid med Östersund basket og inviterer våre svenske venner til turnering i palmehelga. Östersunds lag i ulike aldersgrupper får måle krefter mot mange ulike lag – ikke bare fra arrangørklubben. På fredag blir det kamper i Munkvollhallen og Rosenborghallen. Lørdag blir det basket hele dagen både i Rosenborghallen og Husebyhallen. De siste kampene går i Husebyhallen på søndag.

Velkommen til alle gjestende lag!

Les mer

Lagt til av

Seriemestre i GU19

Sverresborg Hoops G99 vant i kveld siste seriekamp mot Hoops G01-02 – og gikk dermed ubeseiret gjennom årets GU19-serie. Kampen ble en jevn affære der G01-02 gav sterk motstand. I fjerde periode dro de eldste guttene i fra og vant til slutt 74-66. Årets GU19-serie ble i år dominert av Sverresborg Hoops med 1., 2. og 4.plass til våre tre lag. Imponerende bredde!

Pokalen ble delt ut av NBBFs daglige leder Viala Györgyi.

Les mer

Lagt til av

Jentebasket!

Alle jenter i 5. – 10.klasse inviteres til Jentebasketdagen lørdag 21. april i Idrettsbygget på Gløshaugen.

Arrangør er NBBF Midt og NTNUI Basket.

Meld dere på på e-post: basket-nestleder@ntnui.no

Les mer

Lagt til av

Knallhelg med unge basketspillere i Munkvollhallen

I helgen har rundt 250 unge basketspillere boltret seg i Munkvollhallen under Sverresborg Hoops’ Easy Basket-arrangement – som forøvrig er NBBF Region Midts siste denne sesongen.

Det startet på lørdag morgen for de yngste (U10) med Easy Basket Challenge. 51 ivrige barn deltok under kyndig ledelse av erfarne og unge Hoops-trenere. For noen er dette første møte med basketball, andre har fått prøve seg litt på skolen eller i klubb tidligere. Uansett et flott syn med så mange energiske og lærevillige barn i hallen.

Les mer

Lagt til av

Jets sikret BLNO-spill med sterk siste kamp

I helgen spilte regionens elitelag Nidaros Jets kvalifisering til neste års BLNO. Etter at sluttspillkampen glapp i siste seriekamp mot Ammerud måtte altså Jets sammen med tabelljumbo Centrum Tigers spille kvalifisering for invitasjon og mulighet til spill på høyeste nivå også neste år. I tillegg til Jets og Centrum deltok 1. divisjonslagene Ullern, Nordberg fra Oslo og Griffen fra Harstad.

Våre to juniorspillere Christian Tøfte og Jørgen Kjesbu som spiller BLNO for Jets var begge viktige bidragsytere i helgen.

Les mer

Lagt til av