Nyborg skole 1815

Basketball på SFO på Nyborg Skole

I tre uker har vår populære trener Ron Billingslea vært på besøk hos Nyborg SFO. Her har han holdt på med basketball sammen opptil 20-25 entustiastiske SFO-barn. Vi har et Mix lag som har treninger på onsdager for de som er født 2008-2006, hvor Ron også er trener. Vi håper at flere kan bli fristet til å prøve basketball, også av de yngre ungene. Det var ingenting å si på innsatsen i alle fall.

Les mer

Lagt til av
Scania Cup-kval 131116 001

2. plass til juniorene i Bergen

Juniorene våre imponerte i Scania Cup-kvalifiseringen i Bergen i helga. Det ble et tøft kampprogram med to tette kamper på lørdag og finale på søndag. Alle tre mot motstandere fra Bergen.

U19 guttene gjorde jobben på lørdag mot Hop og Gimle og ble dermed klare for finale i Frøya Arena. Frøya gjorde også jobben sin og smadret både Hop og Gimle. Det er et sterkt Frøya-lag vi møtte – med flere gode spillere.

Les mer

Lagt til av
EB 131116 001

Kjempeinnsats i EB-cup U12 og U13 i helga

Denne helga arrangerte Singsaker sesongens første EasyBasket-cup.

På lørdag var det kun Sverresborg sine 3 U13-lag som var påmeldt – så det ble tre internoppgjør mellom guttene og jentene på stor bane. En god treningsøkt for alle tre lagene våre.

Søndag var det U12 og flere lag påmeldt. Jentelaget stilte med 2 lag, og vi spilte mot Stjørdal, Singsaker, Steinkjer og Steinkjer Jenter. De vant 4 av 6 kamper og er strålende fornøyd med egen innsats.

Les mer

Lagt til av
Klubbenimitthjerte

Stem på Sverresborg Hoops basket!

Vær med å stem fram Sverresborg Hoops basket i kampanjen «Klubben i mitt hjerte».

Kampanjen er i perioden 12. november – 26. november.

Vi ønsker oss minst 50 stemmer hver dag i perioden for å være med i trekningen av kr. 10 000 til klubbens arbeid. Det eneste dere trenger å gjøre er å gå inn på klubbenimitthjerte.no og stemme på Sverresborg Hoops Basket. Lett! Husk å stemme hver dag framover så øker vinnersjansene våre.

Les mer

Lagt til av