Nye treningstider etter høstferien

Vi har endret litt i oppsettet for treningene gjeldende fra mandag 12. oktober. Noen lag har ingen endringer mens noen lag har større endringer.

Oppdaterte treningstider finnes også her.

Les mer

Lagt til av

Treningstider i høstferien

Seriestarten nærmer seg og vi kjører treninger i høstferien. Merk at treningstidene ikke er de samme som vi har til vanlig.

Les mer

Lagt til av

Jets Basketskole i høstferien

Campen vil foregå: mandag 5., tirsdag 6. og onsdag 7.oktober kl. 10:00–15:00 i Rosenborghallen (dørene åpnes kl 09:30 alle dager)

Passende aldersgruppe: 8-16 år Trenerne vil være dyktige og ivrige trenere fra Jets, som gleder seg til å dele kunnskap med de unge og lovende i regionen.

Grunnet den nåværende situasjonen rundt covid-19 vil det kun være mulig å melde seg på for 3 dager. Alle deltakere må gjennom et smittevernskurs som vil holdes tidlig 1.

Les mer

Lagt til av

Vellykket høstcup U17 i helga

Sverresborg Hoops Basket arrangerte i helga til cup for regionens G17 og G16-lag i Husebyhallen. Turneringen var tenkt som et alternativ til deltakelse i Bærum Open og Gjensidige Cup som begge dessverre ble avlyst i år. Cupen ble arrangert etter NIF’s smittevernregler.

Ingen tvil om at det var spente spillere og trenere som var glade for å ta på seg klubbdrakten igjen og måle krefter mot kjente motstandere fra seriespillet. Etter en pause fra kamper siden midten av mars var det kanskje naturlig at lagene var litt smårustne i starten av turneringen,

Les mer

Lagt til av

Flott artikkel om U17-jentene i avisa Nidaros

Det er ikke ofte at avisene her i Trondheim skriver om basketball, men nå har avisa Nidaros skrevet om U17-laget vårt som i flere år har reist til Oslo for å få jevnaldrende jentelag å spille mot.

Avisa har snakket med to av spillerne, Marthe Eide og Maja Kristine Osmundsvåg, om erfaringer med lange reiser, planer for sesongen og ambisjonene sine. Trener Mathias Dørmænen forteller også om hvordan reisingen har sveiset laget sammen og om dugnadsinnsats og foreldreengasjement.

Les mer

Lagt til av