Klart for Bærum Open

Da har en stor tropp ivrige baskespillere i alderen 12-18 år satt seg i bussen med kursen mot Bærum og den tradisjonsrike førsesongsturneringen Bærum Open. Hoops stiller i år med hele seks lag i turneringen: G06, G05, G04, G00-02, J05-06 og J00-02.

Kampene starter for vår del på lørdag morgen og avsluttes søndag ettermiddag. Dette er en morsom og godt organisert turnering som gir tøff motstand for lagene våre – men det lærer vi av!

Les mer

Lagt til av

Sandvika ubeseiret i Scania Cup-kvalifiseringen – Sverresborg på sterk andreplass!

Vi gratulerer Sandvika BBK med seier i årets kvalifiseringsturnering i GU19-klassen for vårens Scania Cup som gikk av stabelen i Munkvollhallen i helgen.

Fem av Norges beste juniorlag var invitert til å delta i turneringen, der det sto om to plasser til den prestisjefulle Scania Cup i Södertälje. Kongsbergs 00-gutter vant turneringen i Sverige for to år siden og er av arrangøren innvilget en friplass – og deltok derfor ikke i kvalifiseringen denne helga.

Les mer

Lagt til av

Klart for Scania Cup-kvalifisering for GU19

Munkvollhallen er nå rigget og klar til helgens Scania Cup-kvalifisering i G19-klassen i Trondheim. Ti kamper med fem av landets beste juniorlag kjemper om to plasser i Scania Cup – uoffisielt Nordisk mesterskap for klubblag.

Alle kampene i helgen vil bli streamet på nettet. Du kan se kampene på Sverresborg Hoops’ YouTube-kanal.

Kampene starter på fredag kl. 18 med vertslaget Sverresborg Hoops mot Ullern kl. 18 og Sandvika mot Asker kl.

Les mer

Lagt til av

Ca. 50 deltakere på åpen hall i Åsveihallen

Lørdag arrangerte Sverresborg Hoops åpen hall i Åsveihallen. Dagen var lagt opp slik at nye spillere kunne komme å trene med spillerne i klubben. Tilsammen deltok 50 barn og ungdommer.

Dagen var delt inn i tre. Først ute var 1. – 4.-klassingene. 15 gutter og jenter deltok her, mange av dem helt ferske. Under kyndig veiledning av Hoops trenere fikk de i løpet av drøye to timer lært mye ballbehandling, fotarbeid og skudd.

Les mer

Lagt til av

Kom og prøv basketball!

Lørdag 1.september i Åsveihallen er det åpent for alle som har lyst til å komme å trene basketball sammen oss i Hoops, gratis!

Programmet for dagen blir slik:
kl 10.00-12.30 Trening og kamper for de som går i 1. – 4.klasse
kl 12.30-15.00 Trening og kamper for de som går i 5. – 7.klasse
kl 15.00-17.30 Trening og kamper for de som går i 8. – 10.klasse

Alle er velkommen – om du har spilt håndball,

Les mer

Lagt til av