Velkommen til årets sesongavslutning!

Onsdag 18. april kl. 18 – 20 i aulaen på Sverresborg ungdomsskole.

Alle spillere, trenere, foreldre, søsken og besteforeldre er hjertelig velkommen til Sverresborg Hoops’ markering av sesongen 2017/2018 går mot slutten.

Det blir premieutdeling som takk for innsatsen for sesongen som har vært.  Vi serverer pølse, brus, kaffe og kaker. Det blir også loddsalg – så husk å ta med cash!

Les mer

Lagt til av

Tre sluttspillmestre fra Sverresborg Hoops

Det har vært en travel sluttspillshelg – med U13- og GU19-turneringer i Munkvollhallen, JU17- og GU17-turneringer i Husebyhallen og GU15-turnering i Rosenborghallen. For vår klubb endte det med tre gull, en sølv og to bronse.

Vårt eget arrangement i Munkvollhallen på lørdag ble en tettpakket dag med basket der de yngste og eldste klassene målte krefter. U13-klassens semifinaler var Byåsen – Singsaker og Hoops J04 – Stjørdal. Singsaker vant en jevn kamp mot Byåsen,

Les mer

Lagt til av

Sluttspillshelg

Til helgen er det sluttspill i de fleste seriene i Region Midt.

Sverresborg Hoops arrangerer sluttspillet i GU13 og GU19-klassene i Munkvollhallen på lørdag. I GU13-klassen deltar vårt dyktige 04-jentelag som vant serien i år. De satser hardt på også å vinne sluttspillet. De andre lagene som deltar er Singsaker, Byåsen og Stjørdal.

GU19-klassen ble denne sesongen dominert av Sverresborg Hoops med hele tre lag inne blant de fire beste i sluttspillet.

Les mer

Lagt til av

Sterk 6. plass i årets Scania Cup

G19 avsluttet årets Scania Cup i kamp om plassene 5-8 i dag. Første kamp var mot Kongsberg Miners så tidlig som kl 08:00. Kongsberg valgte og hvile tre av sine viktige spillere fram mot BLNO-finalene som starter på onsdag. Dermed ble det vanskelig for Kongsberg og vi tok fort kontroll på kampen. Kongsberg treffer noen tøft pressede skudd i 1. periode som gjør at avstanden ikke bli alt for stor etter en periode spilt. Kampen blir aldri helt jevn og avstanden bare øker på gjennom 2.

Les mer

Lagt til av

Stopp i kvartfinalen for G19

Rapport fra dagens kamper i Scania Cup i Södertälje:

Litt som i går. En god og en dårlig kamp er fasit etter i dag. 8. delsfinalen mot Östersund var en kamp vi så fram til. Östersund er regjerende Scania Cup-mestere etter fjorårets bragd i G19-klassen. Fra fjorårets mesterlag manglet det to viktige spillere blant dem supertalentet Olle Lundquist som satt ute med ett sårt kne. Etter seier over Kongsberg 73-61 fredag var Östersund fortsatt ett sterk lag anført av Oliver Gehrke.

Les mer

Lagt til av