#jegstøtterregnbuen-kampanjen

Sverresborg Hoops basketball er imot alle former for diskriminering. I juni markerer idretten Pride – og denne måneden står spesielt diskriminering av LHBT-personer i fokus. Vi støtter Raballder Håndballs kampanje. Idretten skal være trygg for alle!

I Sverresborg Hoops er alle velkommen!

#jegstøtterregnbuen

Les mer

Lagt til av

Treningstider fra 18. mai

Treningstidene endres etter 17. mai. Disse treningstidene gjelder til 11. juni.

Les mer

Lagt til av

Nye treningstider i mai

Trondheim kommune innfører sommertreningstider fra og med 3. mai. I tillegg er Thora Storm VGS stengt for trening de to neste ukene. Det betyr endringer i treningstidene for alle lag i Hoops nå i mai.

Les mer

Lagt til av

Flott U13-turnering i Åsveihallen

Vi i Sverresborg Hoops tok på kort varsel på oss å arrangere Easy Basket-turnering i U13-klassen på søndag. Turneringen var spesielt viktig for de lagene som ikke spiler i seriespill. I tillegg til vårt eget jentelag var det flott å se at Midtbyen også stilte med et jentelag og at Ranheim stilte med to guttelag.

Mye basketglede å se i turneringen, det var tydelig at det var inspirerende for lagene å spille «ordentlige kamper»

Les mer

Lagt til av

Endelig Easy Basket-turnering igjen

Etter et langt opphold på grunn av smittevernsituasjonen var det endelig klart for basketkamper for de yngste spillerne i Trondheim igjen. I helgen arrangerte Sverresborg Hoops U10- og U12-turnering i Munkvollhallen.

Vi fikk plass til åtte lag i U10 og åtte lag i U12. Klubber som var representert denne gangen var Ranheim, Singsaker, Tiller, Sørsia og arrangørklubben Sverresborg. Alle lag fikk spille to kamper hver og innsatsen var på topp fra første stund.

Les mer

Lagt til av