Hele ti Hoops-spillere invitert på talentcamp

Etter regionlagstreningene nå i juni har NBBF Region Midt bestemt hvem som får tilbud om å være med på Nasjonal Talentcamp i Kongsberg 25. – 27. august. Denne sesongen blir dette utviklingstilbudet gitt alle 2003- og 2004-spillere.

Det er med glede og stolthet vi kan melde om at hele ti av de 21 uttatte talentene representerer Sverresborg Hoops.

Gutter 2004:

Tom Sindre Schjølberg Leinan
Mats Bergsjordet
Alexander Formo
Tobias Edvardsen Øvermo
Jo Mathias Bjørnevog Ramberg

Jenter 2004:

Maja Kristine Osmundsvåg
Helen Langridge
Marthe Eide

Jenter 2003:

Signe A.

Les mer

Lagt til av

Aktivitetsdag med masse ivrige barn

Mellom 60 og 80 unger i alderen 5 – 7 år var innom Åsveihallen i dag på Sverresborg idrettsforenings årlige aktivitetsdag. I tillegg til basketball fikk de også prøve fotball, håndball og allidrett. De som prøvde seg på alle idrettene fikk ei fin Sverresborg-trøye med seg hjem. På basketbanen måtte de drible seg gjennom to sikksakk løyper samt skyte på kurver i forskjellig høyde. Noen syns det var stas med de lave og noen var veldig ivrige på å treffe kurvene høyt der oppe! 

Les mer

Lagt til av

Olivia uttatt på U15-landslaget

Sverresborg Hoops har fått en ny landslagsspiller. Vi gratulerer Oliva Sammans med plass på U15-landslaget. Uttaket ble gjort etter Nasjonal Talentcamp i Arendal i helgen. Nå venter deltakelse i Copenhagen Invitational i Danmark 16.-18. juni der landslaget skal møte Danmark, England og Island. Lagets hovedmål er Nordisk Mesterskap og EM sommeren 2018.

I tillegg er allerede uttatte Hedda Finnøy klar for landslagssamling for U16 nå til helga. Da blir det forberedelser til Nordisk Mesterskap i Kisakallio,

Les mer

Lagt til av