G04 klar for København

Copenhagen invitational er en invitasjonsturnering for klubb/regionslag/akademilag i U14, og landslag/regionslag i U15. Det er lag fra mange nasjoner, de vanlige nordiske og nordeuropeiske landene, men også lag fra eksempelvis USA, Kenya, Ungarn og Spania.

Trener for guttene, Frode Ramberg, rapporterer før avreise:

Turneringen tilrettelegger litt ekstra for det sportslige. Kampene går fulltid, og det er avsatt godt med tid til oppvarming på kurvene, det er trenerarrangementer inkludert foredrag med Danmarks herrelandslagscoach.

Les mer

Lagt til av

Velkommen til aktivitetsdag i Åsveihallen på lørdag

Tradisjonen tro arrangerer Sverresborg Idrettsforening aktivitetsdag for barn fra 5 – 9 år i Åsveihallen. Det er en mulighet til å prøve alle idrettene SIF har å by på: Allidrett, basketball, fotball og håndball.

Åpen café hele dagen.

Velkommen!

Les mer

Lagt til av

Hoops Rocks!

Strålende innsats av en stor Hoops-gjeng på dugnad under Trondheim Rocks i helga. Vi hadde oppgaven med å servere i arenaens «Camp Brew» – og stilte med ca 40 personer over to dager. Stort sett foreldre men også eldre spillere og tillitsvalgte i klubben. Alle lagene i Hoops var representert og bidro til viktige inntekter for klubben vår. Etter god innsats i Granåsen og Sverresborg Arena tidligere nyter vi stor tillit hos oppdragsgiveren vår og fikk derfor et stort ansvar denne gangen under rockefestivalen på  E.C.

Les mer

Lagt til av

Treningstider uke 23 (4. – 10. juni)

Her er treningstidene for kommende uke. Åsveihallen stenger for sommeren etter denne uka. Junior jenter, G03/04 og G05/06 har fått endret sine treningstider på tirsdag for at alle skal få treningstid. Gutter EBC avsluttet for sommeren denne uka og har derfor ingen treningstid neste uke.

Fra og med uke 24 stenger også Munkvollhallen for sommeren. Det betyr at vi har veldig lite tilgjengelig treningstid de to siste ukene før skoleslutt, men vi skal forsøke å finne en løsning så det blir trening også disse ukene.

Les mer

Lagt til av