Oppdatering smittevern

Trondheim kommune har utarbeidet en ny veileder for hvordan idretten, kulturlivet og fritidsaktivitene skal forholde seg til de nye koronareglene som gjelder i byen nå.

Les mer her: http://sverresborg-if.no/basketball/korona-oppdatering-i-hoops/

Les mer

Lagt til av

Endelig basketturnering igjen!

Det var stor basketglede i Bærum i helga da første turnering lang tid ble arrangert. I Norge har det ikke vært arrangert åpne turneringer siden Bærum Open i september 2019!  Så det var spente spillere, coacher og foreldre som fikk se kamper i hallene i Bærum, Oslo og Asker.

Vi i Hoops stilte med sju lag som alle fikk nyttig kamptrening mot sterk motstand fra hele landet. Laget som imponerte mest i år var G08.

Les mer

Lagt til av

Full fart på Kick-Off i helga

50 av våre yngste spillere deltok i Sverresborg Hoops sitt store kick-off-arrangement i Åsveihallen i helga. To jentegrupper og to guttegrupper trente 2-4 økter hver over tre dager. Ballbehandling, skudd, kondisjon og litt styrke sto på programmet. Innimellom øktene ble det også tid for lek, filmtitting, spising og å bli bedre kjent med hverandre. 

Takk til alle trenere, ledere og foreldre som satte av helga for å skape et vellykket arrangement for de yngste basketspillere våre.

Les mer

Lagt til av

Nå braker det løs

I helgen skal 50 av våre yngre spillere inn i Åsveihallen for å «sparke» igang sesongen 2021-22.

Endelig er det tid for å få ivrige basketspillende barn inn i hallen for å forberede oss til det vi håper blir en nærmere normal sesong. Fire lag (2 jente- og 2 guttelag) har 2-4 treninger i løpet av fredag, lørdag og søndag. I tillegg til gode treningsøkter skal vi kose oss med mat og sosialt samvær.

Les mer

Lagt til av

Treningstid uke 33 og 34

Sesongens faste treningstider for Sverresborg Hoops starter når vi får full tilgang til idrettshallene i Trondheim uke 35 (fra 30. august).

De to neste ukene starter vi med treninger for alle treningsgruppene våre etter følgende plan:

Velkommen til trening til gamle og nye spillere!

Les mer

Lagt til av