Historisk første helg med ren jenteserie

I Strindahallen på lørdag startet de første kampene i årets nyvinning i NBBF Region Midt – en egen jentelserie.

Fem lag med spillere fra 11-15 år spilte åtte kamper. I tillegg til våre jenter i Sverresborg Hoops, coachet av Olivia Samanns, stilte Midtbyen, Ranheim, Singsaker og Tiller. Det er svært gledelig at så mange lag har fått igang egne treningsgrupper og lag for jentene, og i regionen håper vi dette er starten på en vekst for jentene i verdens kuleste sport!

Les mer

Lagt til av

Treningstider uke 48 og 49

Thora Storm VGS stenger en del dager de neste par ukene på grunn av privatisteksamen. Dette fører til at det blir en del endringer for flere lag i klubben. Alle lag mister noe trening, men det er prøvd fordelt på en fair måte.

Les mer

Lagt til av

Alle kamper og konkurranser i helgen (6. – 10. november) utsettes

Beskjeden kommer fra Norges basketballforbund sentralt. Forbundet skriver:

Utsettelsen kommer som følge av de skjerpede smittevernstiltakene.Sett i lys av dagens pressekonferanse der nye koronatiltak ble redegjort for, har NBBFs beredskapsgruppe vedtatt at alle kamper og konkurranser for barn- og unge utsettes fra og med fredag 6.11 til og med tirsdag 10.11.  Dette gjelder alle kamper og konkurranser for Easybasket og aldersbestemte regionale serier. NBBF vil i starten av neste uke komme med oppdatert informasjon om veien videre for kamp- og konkurranseaktivitet,

Les mer

Lagt til av

Nye treningstider etter høstferien

Vi har endret litt i oppsettet for treningene gjeldende fra mandag 12. oktober. Noen lag har ingen endringer mens noen lag har større endringer.

Oppdaterte treningstider finnes også her.

Les mer

Lagt til av