TRENINGSSAMLING MERÅKER 2019

Påmeldingsfrist 01.02.2019

Tradisjonen tro arrangerer Sverresborg fotball treningssamling i Meråker for klubbens gutter og jenter i aldersgruppen 12-16 år. Dette gir oss en fantastisk mulighet for å «bygge klubb», med et sosialt og sportslig opplegg på tvers av aldersgruppene.

Treningssamlingen arrangeres i Meråker 1.-3. mars 2019. Oppmøte på Meråker videregående skole fredag 1. mars, kl 1800.

Påmeldingsavgiften dekker overnatting, alle måltider og masse god trening og moro.

Pris for deltakelse er kr 1.250,-

MELD PÅ

Program640-07-x

Treningsøkter:

Alle treningsøktene foregår innendørs i Meråkerhallen (vi disponerer innendørs kunstgressbane og gymsal).

Trenere fra Sverresborg leder treningsøktene. Det blir 2 timer trening på fredag, 4 timer på lørdag og CL-turnering på søndag.

Fotballhall-1-x

Champions Leauge:

På samlingens siste dag arrangeres Champions Leauge turnering, med sammensatte lag på tvers av årsklasser.

Spilles på 7’er bane, med innledende gruppespill – og deretter sluttspill.

Capture

Overnatting:

Overnatting i klasserom på Meråker vgsk, som ligger i tilknytning til Meråkerhallen.

Måltider:

Alle måltider (frokost/lunch/middag/kveldsmat) får vi servert i kantinen på Meråker vgs, som ligger i tilknytning til hallen.

640-01-x

Skiaktivitet:

Vi setter av 3-4 timer på lørdag, som kan benyttes i alpinanlegget eller i skiløypene.

untitled

images

3 svar

1. Brynjulf Moe sier:

Er det fortsatt mulig å melde på til Meråker – samlingen? I så fall – Selma Moe, SIF J14

©2019 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.