J18 – seier også i siste kamp og 3. plass i regionserien

18-laget avsluttet sesongen med seier 27-22 (12-8) over Charlottenlund i CSK-hallen onsdag. Dermed er en laaaang sesong over. Det var aldri tvil i onsdagens kamp. Sv.borg ledet 6-0 før hjemmelaget noterte seg for scoring. Det ble jevnere etter hvert, men aldri spennende. Mange flotte scoringer. Ikke minst av Frida Westrum som kontret inn drøssvis av mål.  Bakerst sto både Tiril Lauglo og Camilla Engen godt, men de fikk dessverre ikke all verdens hjelp av forsvaret.

Les mer

Lagt til av

2. div – 5.-plass i serien, seier mot Ålesund

Tungt, men seier til slutt.
Sesongens siste kamp i 2.divisjon var mot Ålesund i Nidarø A søndag ettermiddag. Langt fra samme underholdning som i lørdagens kamp mot Volda, men spenning ble det. Litt i overkant. Det endte med seier 24-21 etter pauseledelse 13-10. Men Ålesund var i ledelsen et par ganger i 2.omgang, og det sto 21-21 da det sto fem minutter tilbake å spille. Heldigvis endte det bra, og sesongens siste scoring ble satt inn av Siv Sæterhaug.

Les mer

Lagt til av

2. div – årets kamp da serievinner Volda ble slått

Seier 26-19 over serievinner Volda i 2.divisjon i Munkvoll lørdag kveld. Allerede ved pause så vi hva som var på gang. Da ledet Sv.borg 15-7. Volda var rystet, og det med god grunn. Selvtilliten fikk seg nok en støkk foran opprykks-kvaliken etter påske.
Selvtilliten vår steg derimot et par hakk. Vi ser hva som bor i laget. Og etter at vi tapte mot Heimdal i januar, har vi vunnet fem kamper på rad. Fra kvalikplass har laget avansert til 5.plass.