Sterk seier for i seriefinalen

Vårt lag i nasjonal 1. divisjon (1M) vant den avgjørende kampen mot Ullern på hjemmebane i Munkvollhallen i går kveld. Dermed kunne en overlykkelig gjeng løfte pokalen som årets seriemestre! Det var en fantastisk stemning i hallen der flere av våre yngre lag virkelig stilte opp heiet guttene fram til seier i en meget jevn kamp mot et sterkt Ullern-lag. Selv om Hoops-guttene ledet hele kampen ble den ikke avgjort før i siste sekund. Sluttresultatet ble 94-91.

Les mer

Lagt til av

To tilbake i grønt + en Minersgutt inn!

Hyggelig å kunne presentere tre nye spillere til årets herrelag. Jørgen Kjesbu, Tor Anders Ringen og Brage Sørensen er lagets tre nye spillere den kommende sesongen. Tre spillere som bringer inn rutine etter noen sesonger i BLNO i tillegg til vel over 6 meter som kommer godt med under kurvene. Tre supre fyrer å få med på laget både sportslig og sosialt noe som alltid kommer godt med.

Tor Anders har spilt spilt basket i Sverresborg siden han var 12 år gammel med kun to små pauser fra spill i grønt med studier i Bergen og Nidaros Jets i fjor.

Les mer

Lagt til av

Tre viktige spillere med videre

Fredrik Seip, Julius Schjetne og Kevin Raaen tar alle fatt på en ny sesong for klubbens herrelag. Tre lokale gutter som er viktige kontinuitetsbærere i klubben. Mens Fredrik og Julius startet sin basketkarriere i Sverresborg er Kevin en ekte Sørsia-gutt og med utallige timer i Husebyhallen som Byåsen/Sørsia-spiller. Han kom til klubben før forrige sesong og bidro med god skyting i en suksessfull sesong.

Fredrik er 02er og startet som 10-åring i Sverresborg og har spilt i klubben siden.

Les mer

Lagt til av

Trenertrioen klare for spill i Nasjonal 1M!

Johan Karlsen, Bo Schønberg og Vegard Tøfte er alle klare for en ny sesong som spillere på klubbens herrelag. Alle tre utgjorde en viktig del av herrelagets suksess i den historisk gode forrige sesongen der klubben for første gang vant Region Midts øverste serie. Derfor er vi svært fornøyde med at de alle tre er med oss videre når vi tar steget opp i Nasjonal 1. divisjon.

I tillegg til deres rolle som spillere på herrelaget,

Les mer

Lagt til av

Sverresborg Herrer klare for Nasjonal 1 divisjon

Klubbens herrelag i Sverresborg Hoops Elite vil kommende sesong delta i Nasjonal 1. divisjon – nivået under BLNO. I Nasjonal 1M vil Sverresborg møte 6 andre klubber fra hele landet i en trippel serie. Dette vil gi en serie med 7 lag og 18 kamper. Lagene som deltar i Nasjonal 1M kommende sesong er Tromsø, Bergen Elite, Ulriken, Kristiansand Pirates, TNT Towers og Ullern. Serien vil altså bestå av lag fra både Nord, Midt, Vest,

Les mer

Lagt til av