2 tilbake i grønt + en Minersgutt inn!

Hyggelig å kunne presentere tre nye spillere til årets herrelag. Jørgen Kjesbu, Tor Anders Ringen og Brage Sørensen er lagets tre nye spillere den kommende sesongen. Tre spillere som bringer inn rutine etter noen sesonger i BLNO i tillegg til vel over 6 meter som kommer godt med under kurvene. 3 supre fyrer å få med på laget både sportslig og sosialt noe som alltid kommer godt med.

Tor Anders har spilt spilt basket i Sverresborg siden han var 12år gammel med kun to små pauser fra spill i grønt med studier i Bergen og Nidaros Jets i fjor.

Les mer

Lagt til av

3 viktige spillere med videre

Fredrik Seip, Julius Schjetne og Kevin Raaen tar alle fatt på en ny sesong for klubbens herrelag. 3 lokale gutter som er viktige kontinuitetsbærere i klubben. Mens Fredrik og Julius startet sin basketkarriere i Sverresborg er Kevin en ekte Sørsiagutt og med utallige timer i Husebyhallen som Byåsen/Sørsia spiller. Han kom til klubben før forrige sesong og bidro med god skyting i en suksessfull sesong.

Fredrik er 02er og startet som 10 åring i Sverresborg og har spilt i klubben siden da.

Les mer

Lagt til av

Trenertrioen klare for spill i Nasjonal 1M!

Johan Karlsen, Bo Schønberg og Vegard Tøfte er alle klare for en ny sesong som spillere på klubbens herrelag. Alle tre utgjorde en viktig del av herrelagets suksess i den historisk gode forrige sesongen der klubben for første gang vant Region Midts øverste serie. Derfor er vi svært fornøyde med at de alle tre er med oss videre når vi tar steget opp i Nasjonal 1 divisjon.

I tillegg til deres rolle som spillere på herrelaget,

Les mer

Lagt til av

Sverresborg Herrer klare for Nasjonal 1 divisjon

Klubbens herrelag i Sverresborg Hoops Elite vil kommende sesong delta i Nasjonal 1 divisjon på nivået under BLNO. I Nasjonal 1M vil Sverresborg møte 6 andre klubber fra hele landet i en trippel serie. Dette vil gi en serie med 7 lag og 18 kamper. Lagene som deltar i Nasjonal 1M kommende sesong er Tromsø, Bergen Elite, Ulriken, Kristiansand Pirates, TNT Towers og Ullern. Serien vil altså bestå av lag fra både Nord, Midt, Vest,

Les mer

Lagt til av

Innkalling til årsmøte i Sverresborg Hoops Basket Elite

Styret kaller herved inn til årsmøte i Sverresborg Hoops Basket Elite. Årsmøtet avholdes torsdag 17. februar kl. 19.30 i Husebyhallen.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 10. februar til htrelling@gmail.com.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside http://sverresborg-if.no/basketball/elite/arsmotet/.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sverresborg Hoops Basket i minst én måned,

Les mer

Lagt til av