Bli med i folketoget på 17. mai

På fredag er det 17. mai, og tradisjonen tro stiller Sverresborg Hoops i folketoget kl. 13. Oppmøte kl. 12.45 utenfor Vestfronten på Nidarosdomen, se etter Hoops flagg og banner. De som har lyst kan ta på hoopsklær og ta med en uteball. Spillere, foreldre og søsken er alle velkommen!

Hipp hurra for 17. mai!

Les mer

Lagt til av

Sterk seier for seniorene i seriefinalen

Vårt lag i nasjonal 1. divisjon (1M) vant den avgjørende kampen mot Ullern på hjemmebane i Munkvollhallen i går kveld. Dermed kunne en overlykkelig gjeng løfte pokalen som årets seriemestre! Det var en fantastisk stemning i hallen der flere av våre yngre lag virkelig stilte opp heiet guttene fram til seier i en meget jevn kamp mot et sterkt Ullern-lag. Selv om Hoops-guttene ledet hele kampen ble den ikke avgjort før i siste sekund. Sluttresultatet ble 94-91.

Les mer

Lagt til av

Årsmøte 2024

Velkommen til årsmøte i Sverresborg Hoops Basket.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter er nå tilgjengelig på Årsmøtet-siden: www.hoops.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sverresborg Hoops Basket i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sverresborg Hoops Basket. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett. 

Les mer

Lagt til av

Jone Eggen Westrum er Norges første IWBF-autoriserte rullestolbasketdommer

Etter gjennomført «Wheelchair Basketball Camp» i Bergen i fjor høst fikk basketdommer Jone Eggen Westrum invitasjon av det internasjonale rullestolbasketforbundet (IWBF) til å søke lisens som zonal referee. Dermed ble hun invitert til å gjennomføre eksamen og få sin autorisasjon under en turnering i Hannover, Tyskland 2.-4. februar. Eksamen ble bestått og hun er nå Norges høyest rangerte rullestolbasketdommer.

Jone er en erfaren dommer på nasjonalt nivå og har det siste året representert Sverresborg Hoops etter mange års karriere som spiller og dommer i Stjørdal basketballklubb.

Les mer

Lagt til av

Velkommen til Easy Basket-helg i Munkvollhallen

10. og 11. februar blir det full fart med basketballturnering for de yngste i regionen. Sverresborg Hoops er arrangør denne helga og turneringen foregår i Munkvollhallen.

30 lag er påmeldt fordelt på aldersklassene:
U10: 4 lag
U11: 4 lag
U12: 10 lag
U13: 12 lag

Ni klubber er representert denne gang. Arrangørklubben Sverresborg Hoops stiller med flest lag (12), og deltakende klubber ellers er: Stjørdal (4),

Les mer

Lagt til av