Bli med i folketoget på 17. mai

På tirsdag er det 17. mai, og tradisjonen tro stiller Sverresborg Hoops i folketoget kl. 13. Oppmøte kl. 12.45 utenfor Vestfronten på Nidarosdomen, se etter fanen til Sverresborg Idrettsforening.

Ta gjerne på klubbklær, og ta med basketball, triksing med ball i toget ser vi gjerne 
Hipp hurra for 17. mai!

Les mer

Lagt til av

Endelig møttes alle i klubben igjen!

I går kveld markerte Sverresborg Hoops at seriespillet er over for denne sesongen med vår tradisjonelle sesongavslutning på Sverresborg ungdomsskole. Etter to år uten dette arrangementet på grunn av pandemien var det godt å få samlet spillere, trenere, tillitsvalgte, foreldre, besteforeldre og søsken igjen. Bortimot 250 personer fikk plass i aulaen på skolen og mange av disse var med for første gang.

Det er veldig gøy å se så mange flotte barn og ungdommer som representerer klubben vår.

Les mer

Lagt til av

Hoops G06 nr. 11 i U16NM 2022

G06-guttene våre fikk en realitetsorientering under helgens U16NM i Hønefoss i helga. Allerede i første kamp på fredag møtte de turneringsfavoritten Ullern. Guttene kjempet godt og spilte god basket, fikk en ledelse tidlig i kampen, men Ullern kom sterkt utover i første omgang og Hoops klarte ikke å matche dem utover i kampen. Ullern vant dermed 98-60 til slutt. Andre gruppespillskamp mot Lommedalen måtte vinnes hvis kvartfinalen skulle nås. Det var to jevne lag dette,

Les mer

Lagt til av

G06 på plass i Hønefoss for U16NM

Hoops G06 er nå på plass i Hønefoss for sesongens klare høydepunkt, U16NM. De starter allerede kl. 16.30 i ettermiddag mot toppseedede Ullern før Lommedalen venter lørdag morgen. Begge motstanderne kommer rett fra Scania Cup i Sverige der de hevdet seg meget bra på øverste nordiske nivå. Resultatet i de to kampene avgjør om det blir kvartfinale på lørdag – eller om det blir plasseringsspill. Totalt 12 lag er kvalifisert for sluttspillet der Norges beste U16-lag skal kjempe om medaljer og ære.

Les mer

Lagt til av

Ikke fullklaff i U19NM i Asker

Våre 04/05 gutter fikk en tøff helg i Asker med tre tap og en seier – og endte dermed på en 11. plass i turneringen. I gruppespillet mot Oppsal og Skien ble historien noe lik. Jevn kamp fram til pause før det raknet i 3. og 4. periode til noe unødvendig store tap. I kampen mot Oppsal hang guttene med i starten og ledet 21-16 etter 1. periode. Etterhvert begynte de å slite mer og mer med Oppsals press og større spillere under kurven – og det ender med tap 64-103.

Les mer

Lagt til av