G19 kvalifisert til NM – bare nesten for G08

Det ble to spennende kvalifiseringsturneringer for U19- og U16NM i helga. Dette er de to årsklassene NBBF arrangerer NM-turneringer for. 

U16
G08-guttene reiste med en tropp på 11 spillere – og coach Marco San Martin – til Molde for å måle krefter mot de andre lagene i Region Midt. Fem lag deltok – og kun vinneren får spille sluttspillet i april. Hoops fikk den verst tenkelige starten med tap mot Steinkjer etter en ekstraomgang.

Les mer

Lagt til av

Viktig NM-kvalifiseringshelg

NBBF arrangerer to NM på aldersbestemt nivå. Dette er vårt sportslige hovedmål for våre juniorspillere. Denne helga skal derfor U16- og U19-guttene våre delta i hver sin kvalifiseringsturnering for NM-sluttspillene som går neste vår. 

For U16NM arrangeres turneringen regionalt – og denne gangen er Molde Basketballklubb arrangør. Hoops G08 reiser med elleve spillere og coach Marco San Martin. De skal måle krefter mot Steinkjer, Sørsia, Aalesund og hjemmelaget Molde. Her forventes det en jevn og spennende turnering.

Les mer

Lagt til av

Vel blåst på Ranheim Cup

I helgen har mange av Hoops-lagene deltatt på en nyvinning i basketmiljøet i Region Midt, Ranheim Cup. 11 klubber, fra Steinkjer i nord til Lillehammer i sør, deltok. Turneringen ble arrangert for årsklassene U14 til U17. Vi i Hoops stilte med sju lag som hevdet seg veldig godt.

G10
Vårt yngste guttelag i turneringen gikk ubeseiret gjennom helga. Etter å ha slått Ranheim og Stjørdal i gruppespillet ventet Sørsia i semifinalen,

Les mer

Lagt til av

Kick-off 2023

Tradisjonen tro har vi arrangert Kick-off for alle lag i år også!

Alle lag, fra de ganske små til de ganske store, har hatt treninger, sosialt samvær, spillermøter og foreldremøter.

Sosialkontakter, lagkontakter og foreldre har vært fantastiske til å arrangere måltider og aktiviteter imellom, før og etter trening. Det har vært alt fra felles frokost/lunsj hjemme hos en spiller, teambuilding ute, lasagne i hallen, film i amfiet, pizza fra Pizzabakeren,

Les mer

Lagt til av

Treningstider for alle lag er klare

Fra og med mandag 4. september åpner haller og gymsaler for ordinære treninger. Vi i Hoops har fordelt tilgjengelig treningstid slik på de ulike lagene. Treningstidene er også oppdatert på alle lagsidene her på hoops.no.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme justeringer og endringer utover sesongen.

Vi ønsker alle lag – og gamle og nye spillere – lykke til med treningene!

Les mer

Lagt til av