Alexander Reiertsen med sine første internasjonale dommeroppdrag

Det internasjonale basketforbundet (FIBA) har utnevnt Sverresborg Hoops-dommer Alexander Reiertsen til å dømme U18-EM for jenter i Bulgaria i månedskiftet juli/august. Mesterskapet har 18 deltakende landslag, bl.a det norske. Dette blir hans første internasjonale mesterskap etter at han ble FIBA-dommer i fjor høst. 

Noen dager senere er det også klart at han også skal dømme i U16-EM for jenter i Podgorica, Montenegro 18. – 27. august.

Det er imponerende og veldig flott at vi i Region Midt nå har to meget dyktige dommere som FIBA satser på i Viola Gyorgyi og Alexander Reiertsen.

Les mer

Lagt til av

Ammerud Open 2022

Fredag 13. mai reiste hele 48 spillere fra fire Hoops-lag til Oslo for å delta på Ammerud Open. For første gang på lenge deltok vi med både gutter og jenter i flere aldersgrupper. G11-14 med trener Johan Karlsen spilte i GU11, J10-12 med trenere Marthe Eide og Guro Samanns spilte i JU12, G09-10 med trenere Øyvind Hoff og Corey Samanns stilte med tre lag i GU13, og J09 med trenere Marthe Eide og Guro Samanns spilte i JU13.

Les mer

Lagt til av

Bli med i folketoget på 17. mai

På tirsdag er det 17. mai, og tradisjonen tro stiller Sverresborg Hoops i folketoget kl. 13. Oppmøte kl. 12.45 utenfor Vestfronten på Nidarosdomen, se etter fanen til Sverresborg Idrettsforening.

Ta gjerne på klubbklær, og ta med basketball, triksing med ball i toget ser vi gjerne 
Hipp hurra for 17. mai!

Les mer

Lagt til av

Endelig møttes alle i klubben igjen!

I går kveld markerte Sverresborg Hoops at seriespillet er over for denne sesongen med vår tradisjonelle sesongavslutning på Sverresborg ungdomsskole. Etter to år uten dette arrangementet på grunn av pandemien var det godt å få samlet spillere, trenere, tillitsvalgte, foreldre, besteforeldre og søsken igjen. Bortimot 250 personer fikk plass i aulaen på skolen og mange av disse var med for første gang.

Det er veldig gøy å se så mange flotte barn og ungdommer som representerer klubben vår.

Les mer

Lagt til av

Hoops G06 nr. 11 i U16NM 2022

G06-guttene våre fikk en realitetsorientering under helgens U16NM i Hønefoss i helga. Allerede i første kamp på fredag møtte de turneringsfavoritten Ullern. Guttene kjempet godt og spilte god basket, fikk en ledelse tidlig i kampen, men Ullern kom sterkt utover i første omgang og Hoops klarte ikke å matche dem utover i kampen. Ullern vant dermed 98-60 til slutt. Andre gruppespillskamp mot Lommedalen måtte vinnes hvis kvartfinalen skulle nås. Det var to jevne lag dette,

Les mer

Lagt til av