Årsmøte 2024

Velkommen til årsmøte i Sverresborg Hoops Basket.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 18. februar 2024 til post@hoops.no

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på Sverresborg Hoops Basket sin hjemmeside www.hoops.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sverresborg Hoops Basket i minst én måned,

Les mer

Lagt til av

Jone Eggen Westrum er Norges første IWBF-autoriserte rullestolbasketdommer

Etter gjennomført «Wheelchair Basketball Camp» i Bergen i fjor høst fikk basketdommer Jone Eggen Westrum invitasjon av det internasjonale rullestolbasketforbundet (IWBF) til å søke lisens som zonal referee. Dermed ble hun invitert til å gjennomføre eksamen og få sin autorisasjon under en turnering i Hannover, Tyskland 2.-4. februar. Eksamen ble bestått og hun er nå Norges høyest rangerte rullestolbasketdommer.

Jone er en erfaren dommer på nasjonalt nivå og har det siste året representert Sverresborg Hoops etter mange års karriere som spiller og dommer i Stjørdal basketballklubb.

Les mer

Lagt til av

Velkommen til Easy Basket-helg i Munkvollhallen

10. og 11. februar blir det full fart med basketballturnering for de yngste i regionen. Sverresborg Hoops er arrangør denne helga og turneringen foregår i Munkvollhallen.

30 lag er påmeldt fordelt på aldersklassene:
U10: 4 lag
U11: 4 lag
U12: 10 lag
U13: 12 lag

Ni klubber er representert denne gang. Arrangørklubben Sverresborg Hoops stiller med flest lag (12), og deltakende klubber ellers er: Stjørdal (4),

Les mer

Lagt til av

G19 kvalifisert til NM – bare nesten for G08

Det ble to spennende kvalifiseringsturneringer for U19- og U16NM i helga. Dette er de to årsklassene NBBF arrangerer NM-turneringer for. 

U16
G08-guttene reiste med en tropp på 11 spillere – og coach Marco San Martin – til Molde for å måle krefter mot de andre lagene i Region Midt. Fem lag deltok – og kun vinneren får spille sluttspillet i april. Hoops fikk den verst tenkelige starten med tap mot Steinkjer etter en ekstraomgang.

Les mer

Lagt til av

Viktig NM-kvalifiseringshelg

NBBF arrangerer to NM på aldersbestemt nivå. Dette er vårt sportslige hovedmål for våre juniorspillere. Denne helga skal derfor U16- og U19-guttene våre delta i hver sin kvalifiseringsturnering for NM-sluttspillene som går neste vår. 

For U16NM arrangeres turneringen regionalt – og denne gangen er Molde Basketballklubb arrangør. Hoops G08 reiser med elleve spillere og coach Marco San Martin. De skal måle krefter mot Steinkjer, Sørsia, Aalesund og hjemmelaget Molde. Her forventes det en jevn og spennende turnering.

Les mer

Lagt til av