3. plass i BLNO-kvalifiseringen

Våre seniorer imponerte stort i helgens BLNO-kvalik på hjemmebane i Munkvollhallen i helga, der det til slutt ble to seire og to tap. I første kamp fredag, for fullsatte tribuner, ble Nidaros Jets pushet lenge før de fikk et forsprang i 4. periode som de holdt helt inn. Dermed ble det tap 73-82 i åpningskampen. I første kamp lørdag var det Ullern som var motstander. En sterk 1. periode ga ledelse 28-15 som guttene beholdt gjennom hele kampen til seier 88-81.

Les mer

Lagt til av

Historisk seriemesterskap i 1M

Vi gratulerer seniorene våre i Sverresborg Hoops Elite som ble klare som seriemestre i NBBF Region Midts 1. divisjon etter seier 84-74 mot NTNUI Nerds i kveld. En spennende kamp med masse tilskuere og god stemning!

Dette er første gang i Sverresborg Hoops historie at vi vinner 1M-serien i regionen – så ikke rart at klubben og spillerne er veldig stolte! Nå venter en ny stor opplevelse: BLNO-kvalifisering i Munkvollhallen i helgen.

Bak: Christian Dischington Tøfte (coach),

Les mer

Lagt til av

Årsmøte 2023

Velkommen til årsmøte i Sverresborg Hoops Basket.

Årsmøtet avholdes 15. mars kl. 18.00 på Havstein Klubbhus.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter er nå tilgjengelig for medlemmene på hoops.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sverresborg Hoops Basket i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sverresborg Hoops Basket.

Les mer

Lagt til av

Treningstider i vinterferien

Denne uka (20. – 26. februar) er det vinterferie – og mange av hallene er stengt. Vi har litt treningstid i Åsveihallen som vi fordeler på lagene slik:

Les mer

Lagt til av

Basketball er gøy!

Det ble to fantastiske Easy Basket-dager I Munkvollhallen med regionens yngste baskettalenter. NBBF Region Midts fjerde Easy Basket-helg ble arrangert av oss i Sverresborg Hoops med 40 lag og rundt 320 deltakerne i alderen 6–13 år. Det var mange nye, spente spillere som gjorde sin første turnering i mange av lagene også. Spesielt moro denne helgen var at den nyetablerte klubben Verdal Vikings stilte med hele fire lag.

Nå er det bare for alle lagene å trene godt og gjerne få spillerne til å ta med seg en venn eller to på trening.

Les mer

Lagt til av