Kick-off 2023

Tradisjonen tro har vi arrangert Kick-off for alle lag i år også!

Alle lag, fra de ganske små til de ganske store, har hatt treninger, sosialt samvær, spillermøter og foreldremøter.

Sosialkontakter, lagkontakter og foreldre har vært fantastiske til å arrangere måltider og aktiviteter imellom, før og etter trening. Det har vært alt fra felles frokost/lunsj hjemme hos en spiller, teambuilding ute, lasagne i hallen, film i amfiet, pizza fra Pizzabakeren,

Les mer

Lagt til av

Treningstider for alle lag er klare

Fra og med mandag 4. september åpner haller og gymsaler for ordinære treninger. Vi i Hoops har fordelt tilgjengelig treningstid slik på de ulike lagene. Treningstidene er også oppdatert på alle lagsidene her på hoops.no.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme justeringer og endringer utover sesongen.

Vi ønsker alle lag – og gamle og nye spillere – lykke til med treningene!

Les mer

Lagt til av

Vi «kicker off» basketsesongen

Tradisjonen tro, arrangerer vi Kick Off for alle lagene i Sverresborg Hoops, over to helger. Arrangementet vil foregå i Åsveihallen og markerer at vi starter basket-treningene for fullt for sesongen 2023-2024.

Vi har mange treningsgrupper – og fordeler disse lagene på hver sin helg hver. Den første helga (18. – 20. august) er det følgende lag som har treninger:

J2011-13
G2013-15
G2012
G2011
G2010
G2005-06

Neste helg (25.

Les mer

Lagt til av

Treningstider i august

Fra og med mandag 7. august har vi tilgang til treningstid i kommunale haller igjen. Vi har nå fordelt denne tiden. Følgende oversikt gjelder de fire ukene fram til 4. september. Ordinær treningstid vil bli fra mandag 4. september. Vi kommer tilbake til fordeling på de ulike lagene før den tid.

Les mer

Lagt til av

Summer Camp 2023

Sverresborg Hoops Basket inviterer til 4 dager med basketskole fra 14-17 august i Åsveihallen. Dette er tredje gang vi arrangerer Summer Camp i siste uke av skoleferien. I fjor ble campens 72 plasser fulltegnet. Det er klubbens herrelag som neste sesong spiller Nasjonal 1 divisjon som arrangerer årets Summer Camp.

Campen vil være for alle gutter født 2007-2013. Det vil samme uke arrangeres en camp for jenter av Midtbyen Basket. Mer info om den vil etterhvert komme på Midtbyen sin 

Les mer

Lagt til av