Landslagssamling for Mats og Jo Mathias

Vi sender gratulasjoner til våre to G19-spillere Mats Bergsjordet og Jo Mathias Bjørnevog Ramberg som har blitt tatt ut til første samling for U20-landslaget.

Begge guttene har vært ledende på klubbens gode G04-lag gjennom mange år. De har denne sesongen i tillegg til spill i G19 og i lokal 1M med G19-laget vært sentrale spillere på parallell spilletillatelse hos byens BLNO lag, Nidaros Jets.

Totalt 25 spillere er tatt ut i første uttak før troppen skal kuttes ned til en bruttotropp på 16,

Les mer

Lagt til av

Hurra! Hurra! Hurra!

Sverresborg Hoops feiret nasjonaldagen med god deltagelse i folketoget. Uansett vær stiller vi opp for å vise Trondheim at verdens beste sport er godt etablert i byen vår. Spesiell takk til Jørgen som hadde trikseshow hele ruta!

Les mer

Lagt til av

Vårens store basketeventyr!

I helga reiste vi med syv lag til Ammerud Open med spillere fra 2013 til 2009. Det var en spent og energisk gjeng som gikk ombord på bussene tidlig fredag morgen, og med god stemning og strålende sol gikk turen raskt til Oslo.

Innsjekk på Quality Hotel Hasle Linie var 100% smertefritt og så var vi igang. Noen av lagene spilte kamper allerede fredag kveld, andre måtte vente til lørdag. U13 og U14 spilte i Apalløkka,

Les mer

Lagt til av

Nye treningstider i mai og juni

Fra og med 2. mai blir det nye treningstider i klubben. «Sommertrening» pleier vi å kalle denne perioden – selv om værgudene i overgangen til mai tviholder på vinteren! I mai og juni stenger noen av hallene – og tilgangen til treningstid er mindre enn i vintersesongen.

Les mer

Lagt til av

Sterk 6. plass i U16NM

Hoops G07-08 har i helgen deltatt i NM-sluttspillet i U16 på Hønefoss. En spent tropp dro sørover på fredag for å måle krefter mot de beste U16-lagene fra hele landet. Det innledende gruppespillet åpnet med kamp mot Centrum Tigers allerede fredag kveld. Oslo-laget viste seg å være litt sterkere denne dagen og vant klart 81-57. Neste kamp ble dermed avgjørende for om kvartfinalen skulle nås. Kongsberg Miners var motstander på lørdag morgen. En relativt jevn kamp fram til pause,

Les mer

Lagt til av