Om Elite

Sverresborg Hoops Elite er i dag senior avdelingen for alle gutter i Sverresborg. Mens Sverresborg Hoops Bredde har ansvar for yngre lag har vi i Elite som på papiret er en egen klubb ansvar for drift av seniorlagene i klubben.

Fordelen med å skille yngre og senior er at da kan senior styre seg selv i større grad og man får en delt økonomi der.

På sikt er det et ønske/ide om at Sverresborg Hoops Elite skal kunne spille i en nasjonal 1 divisjon. (Avhenger at NBBF relanserer 1 divisjon slik det var tifligere). Sverresborg Hoops Elite skal kunne være et trappetrinn fra regional serie og yngere basket til BLNO og Nidaros Jets. Tanken er at lag hovedsaklig bestående av «egne» unge Sverresborg/Trønderske spillere med ambisjoner om høyere spill og utvikling. I tillegg til en «ung og lokal» profil vil det også være behov for noen spillere med erfaring. Dette er bare en tanke. Ikke noe det jobbes med for øyeblikket men mer en mulig framtidlig visjon for organiseringen av Trøndersk utvikling og toppidretts satsning.