Strålende debutant-innsats

Strålende innsats av guttene i Husebyhallen i dag. Våre første kamper – og mot lag som er litt mer erfaren enn det vi er ennå. Jeg er sikker på at coach Ron Billingslea ville vært veldig fornøyd med innsats og spill. Men som han pleier å si: «There’s so much to learn». Så det bare å henge i og øve!

Ekstra morsomt var det å høre at erfarne basketfolk la merke til oss og gav oss skryt for innsatsvilje og humør. En av dem uttalte at den kampen guttene våre spilte mot hverandre var den morsomste basketkampen han hadde sett. Og han har sett hundrevis av kamper! Mange av tilskuerne fikk energi av å se guttene våre spille – det tror jeg gjaldt mange av foreldrene på tribunen også. Herlig.

Takk til Thor Inge Øvermo og Åsmund Hiis Hauge for coaching.

Vi møtes igjen på trening på onsdag.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.