Hoops-shopen er åpen!

Nå kan alle bestille vår klubbkolleksjon. Kolleksjonen består av:

– Grå t-skjorte med Hoops trykk
– Svart shooting shirt (dry-fit t-skjorte) med Hoops trykk og navn på rygg
– Grå hettejakke med Hoops trykk på rygg og navn på bryst

Følg denne linken til vårt bestillingsskjema og betaling skjer via Vipps. Mer info om betaling finnes på slutten av bestillingsskjemaet. Vi går over betalingene hver søndag og vi vil normalt kunne levere innenfor påfølgende uke.

Trenger du hjelp til Vipps-betalingen? Lenke til video på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=dtDK0Thk6bE

For nye spillere kan vi presisere: Den grå t-skjorten er ment til fritidsbruk. Den svarte shooting-shirten er fin å bruke på trening og brukes som oppvarmingsskjorte på kamper (anbefales at alle spillere har denne). Hettejakken er veldig populær både til fritid og på kampdager.  

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.