Sesongens første Easy Basket-turnering

Da er det endelig klart for sesongens første Easy Basket-turnering. Det hele vil foregå i Rosenborghallen på lørdag og søndag. Det betyr at våre yngste spillere får prøvd seg i kamper mot andre lag i regionen. Det betyr mange spente basket-rekrutter – der mange av dem spiller sine første kamper. Sverresborg Hoops stiller med hele syv lag – fordelt på U12- og U13-klassene. Vi ønsker alle sammen lykke til med det vi vil tro blir en morsom, lærerik og inspirerende turnering.

Easy Basket er Norges Basketballforbunds kamptilbud for spillere under 13 år. Reglene er forenklet og fokuset er på læring og trivsel. Regionen arrangerer fem slike turneringer i løpet av sesongen. Singsaker basketballklubb er arrangør denne helgen.

 

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.