Hallvakt uke 15 og nøkkelkort

vaktmesterSAK

Da nærmer det seg vaktuke. Jeg kommer til å stille i hallen førstevakta tirsdag 7. april. Nøkler kan hentes ut for resten av uken da, evt. hente de hjemme hos meg i Gamle Oslovei 48 dersom dere ikke kan på tirsdag. De som står først på lista er ansvarlig for å hente ut nøkkel, de som står sist for å levere tilbake. Nøklene leveres til sistvakta når det er bytte, og siste vakt er ansvarlig for å levere dem tilbake til meg. Kortene kan legges i en konvolutt i postkassen dersom det er ønskelig. Slik dagboka fremstår nå er hallen stengt den helga vi har ansvaret og da slipper vi å sitte vakt. Jeg kommer tilbake til dette når det nærmer seg, i tilfelle det blir endringer over påske.

NB: De som ikke har hatt opplæring får ikke lov å sitte vakt! Ta kontakt med meg dersom det er noen det gjelder, for lista er satt opp med utgangspunkt i at alle har gjennomført opplæring.

Oversikt over hvem som benytter hallen finnes her: http://www.bestille.no/timeplan/kommune/trondheim/idrettsanlegg/main/ Dette må de som skal sitte vakt sjekke, slik at hallen er klar til den idretten som kommer til trening.

Skulle det være ting som skjer uka vi har vakt, kan jeg kontaktes på mobil til enhver tid på 95 89 29 91!

Mvh oppmannen.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.