To tilbake i grønt + en Minersgutt inn!

Hyggelig å kunne presentere tre nye spillere til årets herrelag. Jørgen Kjesbu, Tor Anders Ringen og Brage Sørensen er lagets tre nye spillere den kommende sesongen. Tre spillere som bringer inn rutine etter noen sesonger i BLNO i tillegg til vel over 6 meter som kommer godt med under kurvene. Tre supre fyrer å få med på laget både sportslig og sosialt noe som alltid kommer godt med.

Tor Anders har spilt spilt basket i Sverresborg siden han var 12 år gammel med kun to små pauser fra spill i grønt med studier i Bergen og Nidaros Jets i fjor. Han var sammen med Jørgen med på G19-laget som vant NM-gull i 2018. I tillegg tok han også gull i 3X3 under årets NM-Veka på lag med Jørgen Kjesbu, Johan Karlsen og Vegard Tøfte som han nå også skal spille på lag med i 5 mot 5.

Jørgen er opprinnelig Ranheimgutt som kom til Sverresborg som 15-åring og tilbragte fire sesonger som yngre spiller (de tre siste med parallell til Jets). Videre ble det som senior fire nye sesonger i BLNO for Nidaros (2 sesonger), Bærum én sesong og i fjor Asker Aliens. Asker var også motstander for oss i BLNO-kvaliken i mars der det ble tap med minst mulig margin. Nå er han tilbake i Trondheim etter to studieår i Oslo og er topp motivert for spill for Sverresborg igjen.

Brage er fra Kongsberg og flyttet til Trondheim for studier og har nå tilbragt 6 år i Trondheim som student og spiller for Nidaros Jets og har også etterhvert blitt en viktig del i Singsaker Basket som trener for flere lag. Nå er studielivet over og arbeidslivet i gang og en liten nedtrapping i spillerkarrieren har vært meldt lenge. Derfor er vi glade for at Brage fortsatt har lyst å spille basket på et høyt nivå og at han har valgt og komme til oss.

Med det er ni spillere i årets 1M-stall presentert og flere vil komme framover mot seriestart.

Vi serieåpner på bortebane med kamper mot Ullern og TNT Towers helgen 21.–22. oktober før vi tar i mot Tromsø til første hjemmekamp fredag 27. oktober kl 1830 i Munkvollhallen.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.