Storhamarcup

Det nærmer seg Storhamarcup og vi har fått oppdatert info fra styret for cupen som ligger her.  Bussttransport dekkes av Sverresborg Håndball og oppmøte før avreise er kl 0900 på Havsteinbanen fredag. Husk å be fri fra skolen. Jeg reiser med bussen sammen med gutta og overnatter på skole med de sammen med Claes.
Egenandelen for denne cupen blir 1300,- pr spiller og betales inn på kontonr 9051 12 21462. Egenandelen dekker deltakerkort 1150,- og mat i mellom slagene. Det er lurt om gutta tar med matpakke på bussen så ordner vi med pizza el lignende når vi kommer frem. Uansett lurt å sende med litt lommepenger for småkjøp innimellom og matrast på hjemturen. Forslag til pakkeliste finner dere her, men det er lov å «tenke sjæl» også. Som Cupdeltaker er det gratis inngang på Hamars flotte badeanlegg på Ankerskogen. Vi er ferdig med kamper før kl 14 på lørdag og bassenget er åpent til kl 17:00 så vi anbefaler alle å ta med badebukse så tar vi en fellesutflukt dit rett etter kampene.
Kampene spilles i vikingskipet så det ligger an for et kompakt og logistikkmessig greit arrangement. Kampoppsett ligger her. Forøvrig blir vi 18 spillere og stiller med to lag. Vi har bare Sune som keeper, men har fått dispens til å bruke han på begge lag. Laguttak blir lagt ut her ganske snart.
Forøvrig bra trøkk med 16 gutter i godt humør på trening nå i Pinsa. Det lover godt for helga! De som ikke har trent håndball i det siste oppfordres på det sterkeste til å møte opp på siste trening i morra. kl 2030!

 

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.