Falk Eliteturnering 2015

Hei,

Det nærmer seg Falk Eliteturnering i Horten og etter helgas formidable innstas ser vi fram til en spennende turnering!

Det er 13 gutter som blir med, vi er heldige og har fått forsterkninger fra 01 med Tage og Nicolai, og i siste liten ble Trym også klar, så da stiller vi med en sterk og kompetent tropp.

 

Vi kjører 3 privatbiler med følgende fordeling:

Sjåfør Johnny Block, tel 92853001

Joar

Adrian

Thomas

Erik

 

Sjåfør Bjørn Lianes, tel: 93003454

Sune

Sander

Markus

Jakob

 

Sjåfør undertegnede, Tone Karstensen, tel 91661880

Andreas

Elias

Tage

Nicolai

 

Oppmøte fredag morgen på Sverresborg skole kl 07.50, vi kjører kl, 08.00

Avtal alternativt med hver sjøfør om annet hentested.

 

Det blir en lang tur og fulle biler, så vi beregner en del stopper underveis for å strekke på beina. Ta med mat og drikke til turen. Vi tar også en stopp på ettermiddagen for middag eller lignende, vi skal spille første kamp 18.30 fredag.

Legger ved diverse info, og under finner dere også siste mail fra arrangør. Ta ellers kontakt om det er noe dere lurer på.

Vi skal ligge på skole, så ta med liggeunderlag og sovepose. Ellers begynner vel alle gutta å bli så garva når det gjelder turer nå at de vet hva de skal ha med seg….

Mat er inkludert under turneringen, men send med noe lommepenger uansett, det kan være kjekt med litt ekstra.

Den 18.-20. September er vi påmeldt Falk Eliteturnering med 16 G15-lag. Her spilles det minimum 5 kamper med full lengde, 2 X 25 minutter, så vi trenger alle friske bein som ønsker å delta. Info er utsendt av Tone og påmelding/tilbakemelding gis direkte til henne på tone@nordicgroup.no.

Kampoppsett er nå klart. reglementet finnes her: Reglement for Falks Eliteturnering 2015. Invitasjon finner dere her: Falk_elite_2015_InvitasjonJ15_G15

Lagt til av

Lag en kommentar