Velkommen til Jets Basketskole i høstferien

I høstferien fra 9. – 11. oktober er det igjen klart for basketskole med Jets i Husebyhallen. Fra kl 10:00-15:00 (registrering fra kl 10:00).

Dagene er delt opp i 2 forskjellige økter med en lunsj i midten. Deltakerne blir delt opp i forskjellige grupper slik at alle får trene på sitt eget nivå og lære nye ting.

Programmet blir ledet av Nidaros Jets sine spillere der dere kommer til å møte gamle kjente fjes, men også flere nye spillere, noe som betyr at alle som kommer vil få mulighet til å lære basketball av noen av de beste spillerne i Norge.

Basketskolen passer for alle jenter og gutter i alderen 7 – 17 år og vil bli tilrettelagt ut i fra ferdigheter og alder. Vi har fokus på samhold, mestring, moro og positive opplevelser for alle uansett erfaring. Både de som er helt nye med basket og de som spiller på klubblag vil lære mye nytt.

Les mer og meld dere på her: jetsbasket.no/basketskole

Lagt til av

Lag en kommentar

©2020 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.