Treningssamling i Liepaja, Latvia. 5-12. august.

Det blir treningssamling i Liepaja også i år!

Samlingen går fra fredag 5.august til fredag 12. august. Vi planlegger å trene hovedsaklig med eksterne trenere den første delen av samlingen. I den siste delen av perioden tar egne trenere fra Hoops over, og det blir fokus på sesongforberedelser. Kanskje får vi til noen kamper til mot lokale lag i løpet av uka. Vi vil ha med treningsgrupper fra 2005/2006 og eldre. Spillere født i 2005 eller senere MÅ ha med foreldre.

Treningene vil foregå i Olimpiskais Centrs som har gangavstand fra hotellet og sentrum. Anlegget rommer 4 basketbaner, 2 trimrom, svømmehall, sauna, spasenter og boblebad, samt en stor kinosal. Det finnes også en meget god kafeteria der spillerne får lunsj.

Liepaja er en badeby på kysten av Latvia, med milevis av flotte sandstrender. Regionen Liepaja har ca 140.000 innbyggere, og byen er Latvias tredje største by. Byen har vært militærbase for den russiske marine, og du vil finne spor helt tilbake til den russiske tsar. Mellom øktene i hallen blir det tid for både besøk i byen, og til å kose seg på stranden.

Vi flyr til Riga og tar buss videre til Liepaja, hvor vi blir innlosjert på hotell Amrita.

Pris blir kr 4.900,- som dekker fly, buss, lunsj i hallen, hotell m/frokost samt noen sosiale aktiviteter. Ønskes enkeltrom blir det kr 500,- ekstra.

Merk dere at påmeldingsfristen er allerede 14.februar.

Ved påmeldingsfristen må det også være betalt et depositum på 1000 kr per deltaker til kontonummer 4202 34 02623.

Merk betalingen med navn på ALLE den gjelder for.

Resten må betales innen 30.juni.

Påmeldingen gjør dere her.

Gled dere til artige treninger, dyktige trenere og det å bli bedre kjent med Hoops-familien!

Bilder fra tidligere samlinger ligger her.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.