Årets første Easy Basket-helg

Det blir en spennende helg for våre yngste basketspillere. På lørdag og søndag arrangerer Singsaker basket årets første Easy Basket-helg i Rosenborghallen. Easy Basket er NBBF’s kamptilbud for spillere opp til 13 år.

På lørdag morgen (kl. 9.30 – 12.30) er det Easy Basket Challenge (EBC) for alle spillere under 10 år. Man trenger ikke å tilhøre et lag eller trene basket for å være med her. Påmelding ved ankomst. Det bare å møte opp i Rosenborghallen. Det blir ferdighetstrening og oppvarming fra kl 9.30 og så deles det inn i lag og spilles kamper fra kl 10.00 og utover.

Senere på lørdag blir det turnering for jenter og gutter i U13. Her stiller Hoops med et rent jentelag, J04-05.

På søndag blir det turnering i U12 for jenter og gutter. Hoops stiller med hele tre lag, G06, G07-08 og J05-06. Mange av våre yngste spillere debuterer i kamp i helga – så vi ønsker dem lykke til. Ha det gøy, det er det viktigste!

Kampoppsett:

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.