G19 med full pott i Bergen!

Etter 88-70 over Frøya og 92-62 over Hop lørdag var det klart for semifinale kl 10:00 på søndag. Selv om lørdagens kamper var noe av det svakeste som er prestert av oss på veldig lenge ble det to relativt enkle seiere. I semien ventet bergenslaget Fana men det viste seg fort at Fana gutta ikke hadde særlig å stille opp med. Halvveis i kampen sto det 49-22 og det endte til slutt 90-37 i en kamp der alle igjen fikk spille mange minutter.

I finalen ventet Ulriken som i likhet med oss hadde vunnet stort i sine kamper mot Fana, Tromsø og Frøya i semifinalen. Ulriken hang med i 1. periode og vi ledet 18-16. Men i 2. periode stepper guttene litt mer opp og tar med seg en 42-25 ledelse til pause. 3. periode setter Ulriken en del skudd og de klarer og holde seg noe inne i kampen med 67-47 før siste periode. Men før 4. periode bestemmer vi oss for å avlsutte med stil. 19-0 run på sju minutter før Ulriken til slutt setter en treer. Kampen ender til slutt med en stabil 90-52 seier.

Dermed er U19 guttene klare for sluttspillet i U19NM 20.-22. april i Bergen. Med en overbevisende seier i Vest-kvaliken har vi skaffet oss en god seed inn mot U19NM. Dermed er alle de tre Sverresborg-lagene som er meldt på NM i år klare for slutspillet. G19 slår følge med J16 og J19.

Ekstra sterkt av U19-guttene og vinne såpass klart med tanke på hvor mange spillere som mangler på grunn av sykdom og skader osv. Sju av de ni 99-guttene var i Sverige og hadde ikke anledning til å delta denne helgen. I tillegg satt Jørgen Bjørke, Eirik Nordgaard og Jonas Olden på siden med skade og sykdom. Christian Tøfte, Jørgen Kjesbu og Samuel Karoliussen har vært syk og skadet de siste ukene og hadde minimalt med treningsgrunnlag for fire kamper på to dager. Heldigvis har vi en sterk og bred stall som teller 20 spillere totalt. Sigurd Lorange er som alltid skåringsfarlig og meget god i forsvar og Johan Karlsen spiller mange minutter i helgen og står virkelig fram. Flere andre spillere står også fram – spesielt på søndag – og spiller flere minutter enn vanlig og gjør en god jobb.

Gratulerer til vårt dyktige GU19 lag med en solid gjennomført kvalifisering.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.