Basketball på SIF sin allidrett

I tre uker har allidretten i Sverresborg IF hatt basketball på treningene. Her har unger i 1. og 2. klasse ved Åsveien og Nyborg skole fått prøve verdens kuleste idrett. «Det er mest lek og moro i denne alderen» sier Hedda Finnøy. Hun er en av to som har vært trener for 15-20 ivrige unger. 

«Det er fint at vi får introdusert basketball også for de aller yngste – mange tror ikke det går an å spille basket når de er så små, men vi har lave kurver som henges opp i ribbeveggen og de har baller i størrelse tilpasset alderen» sier Olivia Samanns, den andre av Hoops sine trenere som har stilt opp. 

Anne Tronhus Aarøe – leder for allidretten – er godt fornøyd med basketballperioden. Vi i Hoops ser frem til videre samarbeid!

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.