Et heltent jentelag er klar for U16NM i helga

Det er 14 spente og godt forberedte jenter som i dag reiser til Bergen for å delta på sitt andre U16NM på to år. Hoops-jentene er seedet som nr. 6 i turneringen og har planer om å yppe seg mot de beste i landet.

Jenteklassen har to grupper med fem lag, det betyr at det blir fire gruppespillskamper. Motstanderne er bergenslagene Hop (#2) og Ytrebygda (#3) – og to kjenninger fra seriespillet i år, Kjelsås (#7) og Asker (#10). De to beste lagene går til semifinale, resten spiller plasseringsspill.

Ulriken er toppseedet i jenteklassen og ingen har tro på at noen kan slå dem i år – etter sine sterke prestasjoner både her hjemme og på turneringer i utlandet. Sist helg fikk de sølv i U19NM! Men bak Ulriken er det spennende. Vi ønsker jentene, med coachene Morten Tøfte og Mathias Dørmænen, lykke til. Vi er sikre på at de vil vise skikkelig trønderenergi!

På guttesiden er det i år Singsaker som representerer Region Midt. Vi ønsker Singsaker-guttene og coach Jakob Baiden lykke til.

Kampoppsett for U16NM

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.