Endelig Easy Basket-turnering igjen

Etter et langt opphold på grunn av smittevernsituasjonen var det endelig klart for basketkamper for de yngste spillerne i Trondheim igjen. I helgen arrangerte Sverresborg Hoops U10- og U12-turnering i Munkvollhallen.

Vi fikk plass til åtte lag i U10 og åtte lag i U12. Klubber som var representert denne gangen var Ranheim, Singsaker, Tiller, Sørsia og arrangørklubben Sverresborg. Alle lag fikk spille to kamper hver og innsatsen var på topp fra første stund. Slik situasjonen er nå var det dessverre ikke lov for publikum å følge turneringen fra tribunen, men noen heldige foreldre tok på seg oppgaven som kampverter og fikk derfor sett barna i aksjon.

Vår konklusjon er at det gror godt i trøndersk basketball, og neste gang vi arrangerer Easy Basket håper vi at våre venner i Stjørdal, Steinkjer og resten av regionen har lov å spille kamper i Trondheim også.

Tags: , Lagt til av

Lag en kommentar

©2022 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.