Vellykket Summer Camp

Sverresborg har denne uken arrangert Summer Camp i Munkvollhallen for 51 guttespillere født mellom 2005 og 2012.

Spillerne har vært delt inn i tre treningsgrupper og blitt ledet gjennom 7-9 treninger i tillegg til skuddkonkurranse og 3mot3 turnering siste dag. I tillegg til treninger har spillerne også blitt servert sunn og fersk lunsj hver dag mellom treningene. Totalt er det spist 92 kg med frukt og grønt på fire dager!

Treningene har blitt ledet av flere dyktige trenere med Sigurd og Ron i spissen sammen Brage, Christian, Mats, Tobias og Bo. I tillegg har campansvarlig Vegard bidratt på kjøkkenet. Alle gruppene har trent to økter om dagen mens eldste gruppen (G05/06) hadde tre økter to av dagene.

Tusen takk til trenerne som har stilt opp gjennom uken og bidratt til en lærerik og morsom camp for alle deltagerne! I dag avsluttet vi med en 3mot 3-turnering for alle spillerne. De to eldste gruppene ble slått sammen og fordelt på åtte lag. Den yngste gruppen ble delt på fire lag. Det ble mange spennende og intense kamper før det til slutt ble kåret et vinnerlag i begge klassene. I tillegg ble det avholdt skuddkonkuranse der det ble kåret en beste skytter fra hver gruppe. Etter 3mot3-turneringen ble det også delt ut is til alle deltagerene noe som var svært populært

Takk også til SpareBank 1 SMN som har bidratt med støtte til campen. Dette var virkelig moro og vi ser vil se på muligheten til å arrangere en ny «Summer Camp» neste sommer.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.