Nå braker det løs

I helgen skal 50 av våre yngre spillere inn i Åsveihallen for å «sparke» igang sesongen 2021-22.

Endelig er det tid for å få ivrige basketspillende barn inn i hallen for å forberede oss til det vi håper blir en nærmere normal sesong. Fire lag (2 jente- og 2 guttelag) har 2-4 treninger i løpet av fredag, lørdag og søndag. I tillegg til gode treningsøkter skal vi kose oss med mat og sosialt samvær.

Vi har trenere og spillere fra flere lag som stiller opp for å  vise våre yngre og nye spillere hvorfor basket er verdens beste sport! Og foreldre har ikke vært vanskelig å be for å få litt hjelp med organisering og matservering.

Vi gleder oss til å fylle hallen med basketglade barn igjen!

#tilbaketilidretten

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.