Uslåelige Hoops-gutter i U16-NM kvalifisering

I helgen arrangerte Sverresborg Hoops NBBF Region Midts kvalifisering til U16NM 2022 i Munkvollhallen. Fem lag var påmeldt turneringen i år – og det er mange år siden sist det har skjedd. Hjemmelaget Sverresborg Hoops var favoritt i turneringen og kjempet mot Molde, Sørsia, Steinkjer og Ranheim om to plasser i vårens sluttspill.

Allerede i første kamp på fredag skulle mye avgjøres da Sverresborg og Sørsia møttes. Kampen startet jevnt men etter en forrykende 2. periode som Hoops vant 40-6 var det aldri tvil om hvem som skulle gå seirende ut av kampen. Seieren ble til slutt på hele 116-51. På lørdag revansjerte Sørsia seg med seier over Ranheim og Steinkjer. Molde som også var en klar utfordrer til NM-plass vant over Ranheim men klarte heller ikke å tukte de sterke Hoops-guttene – som vant 78-48.  Etter lørdagens kamper var dermed Hoops klar for NM og den andre plassen så ut som skulle bli en kamp mellom Molde og Sørsia. De møttes på søndag til et uhyre spennende oppgjør som svingte fram og tilbake. Sørsia avsluttet sterkest, og med en fantastisk stemning på tribunen dro de i land seieren 75-61.

Da var det hele avgjort: Sverresborg Hoops og Sørsia representerer Region Midt i NM. Trøsten for utfordrerne fra Molde er at de stilte med et rent 2007-lag og dermed får en ny sjanse neste år. I søndagens siste kamp vant Ranheim en jevn og spennede kamp mot Steinkjer og ble nummer fire i turneringen.

Vi gratulerer coachene Thor Inge Øvermo, Bo Skarland Schønberg og Keith Downing og ikke minst den store og gode troppen med spillere vi har i G06. Det sier mye at alle 15 spillerene våre som deltok bidro sterkt til turneringsseieren – bl.a ved at samtlige kom i målprotokollen.

Vi takker alle deltakende lag for innsatsen. Det er flott å observere at alle lagene har trent og forberedt seg godt og løftet seg sportslig. Vi vil også takke en samlet dommerstand for utmerket kampledelse i tre dager.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2023 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.