Basketball er gøy!

Det ble to fantastiske Easy Basket-dager I Munkvollhallen med regionens yngste baskettalenter. NBBF Region Midts fjerde Easy Basket-helg ble arrangert av oss i Sverresborg Hoops med 40 lag og rundt 320 deltakerne i alderen 6–13 år. Det var mange nye, spente spillere som gjorde sin første turnering i mange av lagene også. Spesielt moro denne helgen var at den nyetablerte klubben Verdal Vikings stilte med hele fire lag.

Nå er det bare for alle lagene å trene godt og gjerne få spillerne til å ta med seg en venn eller to på trening. Neste turnering som blir i Rostenhallen 11.–12. mars med Tiller Lions som arrangør.

Takk til vår dyktige fotograf Hugo de la Plaza som har klart å forevige stemningen under helgens turnering.

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.