Historisk seriemesterskap i 1M

Vi gratulerer seniorene våre i Sverresborg Hoops Elite som ble klare som seriemestre i NBBF Region Midts 1. divisjon etter seier 84-74 mot NTNUI Nerds i kveld. En spennende kamp med masse tilskuere og god stemning!

Dette er første gang i Sverresborg Hoops historie at vi vinner 1M-serien i regionen – så ikke rart at klubben og spillerne er veldig stolte! Nå venter en ny stor opplevelse: BLNO-kvalifisering i Munkvollhallen i helgen.

Bak: Christian Dischington Tøfte (coach), Fredrik Darre Seip, Haakon Thun Hindbjørgmo, Julius Schjetne Stensen, Vegard Dischington Tøfte og Johan Edvard Karlsen.

Foran: Hiran Putlur Yeshwanth Kumar, Asbjørn Svergja, Bo Skarland Schønberg og Kevin Brandon Alvez Raaen

Foto: Hugo de la Plaza

Lagt til av

Lag en kommentar

©2024 Sverresborg Idrettsforening. Laga av Oss.