Hoops-shopen

Kleskolleksjon

Nå kan alle bestille vår klubbkolleksjon. Kolleksjonen består av:

– Grå t-skjorte med Hoops trykk (kr. 150,-)

Fås i størrelser fra XXS-3XL

– Svart shooting shirt (dry-fit t-skjorte) med Hoops trykk og navn på rygg (kr. 250,-)

– Grå hettejakke med Hoops trykk på rygg og navn på bryst (kr. 300,-)

– Hoops-sokker (2-pack) med innbrodert logo (kr. 200,-)

Fås i størrelsene: 35-37, 38-41, 42-44, 45-47 og 48-50

Følg denne linken til vårt bestillingsskjema og betaling skjer via Vipps. Søk opp Vipps-butikken som heter «Hoops Basket – Klubbkolleksjon». Mer info om betaling finnes på slutten av bestillingsskjemaet. Vi går over betalingene hver søndag og vi vil normalt kunne levere innenfor påfølgende uke.

Hoops basketsekk

Bestillingsvare!

Pris per sekk er kr. 600.

Bestillingsfristen er utgått.

NB: Vi får inn noen sekker rett over nyttår. Vi kommer tilbake til når de kan kjøpes.

Hoops-koppen

Vi tar nå i mot bestillinger på Hoops-koppen 2019 – Circle K’s kaffeavtale for 2019.

Nytt av året er at koppen er spesiallaget for Sverresborg Hoops – med inngravert Hoops-logo.

Koppen gir deg gratis varm drikke (kaffe, kakao, te) i alle landets Circle K-stasjoner i hele 2019. Testvinner i VG’s test!
Koppen koster kr. 329,- og gir et bidrag til klubben vår på kr. 100,-

Vi oppfordrer alle medlemmer til å kjøpe minst to kopper, men håper mange ser muligheten til å kjøpe flere. Ypperlig gaveidé til besteforeldre, tanter og onkler!

Klikk her for bestillingsskjema.

For levering før jul må vi ha bestillingen innen onsdag 12. desember
Betaling i Vipps til Hoops Kiosken (beskrevet i bestillingsskjemaet)